Virtuele torenspits

Wat maakt de Virtue Spire Paintball Hopper zo speciaal?

De Virtue Spire is momenteel de lichtste en kleinste lader op de markt en biedt tegelijkertijd de grootste capaciteit. Het beste voorbeeld hiervan is de True 260 Spire Loader . Het bevat in totaal 260 paintballballen en is nog steeds lichter en kleiner dan de normale Dye Rotor met een capaciteit van slechts 160 paintballballen.

Het bijzondere aan de Spire is dat hij echt doet wat hij belooft. Een Spire 200-trechter bevat eigenlijk 200 paintballs. Als u een Crown Speedfeed installeert, zijn dat effectief 10-15 bollen minder. Als we deze cijfers vergelijken met een Dye Rotor, heeft deze ook een door de fabrikant opgegeven capaciteit van 200 ballen, maar slechts ongeveer 170-180 gaan effectief in de lader. Als je een snelle feed hebt geïnstalleerd, is deze meestal na slechts 160 paintballs voorbij. Daarmee is de Spire qua capaciteit duidelijk superieur aan de Rotor.

Indrukwekkende vergelijking van Virtue Spire en andere laderspecificaties

Virtue Spire Loader-vergelijkingstest

Als het om paintballuitrusting gaat, telt elke gram...

Ook het gewicht van de trechter speelt een grote rol. Zelfs de grote True 260 Spire Loader is lichter dan een normale verfrotor. Tegelijkertijd is hij, ondanks zijn effectieve capaciteit van 70-80 ballen, nog steeds kleiner dan de concurrentie.

Virtue Spire Loader commercieelDe Virtue Spire Loader, een duidelijk aankoopadvies!

Al deze eigenschappen, gecombineerd met materiaal van de hoogste kwaliteit voor een zeer lange levensduur en batterijvriendelijke, duurzame elektronica, maken de Spire momenteel tot een van de beste laders op de markt. We geven daarom een zeer duidelijk aankoopadvies qua technische gegevens en feiten.

Alleen de prijs is een knelpunt bij de Spire, aangezien het ook een van de duurste laders op de markt is en je bijna tweehonderdvijftig euro moet betalen voor een volwaardige True 260 lader met veerhelling voor betere balaanvoer en een crown feed voor sneller herladen. Een Vrtue Spire Hopper goedkoop kopen is helaas niet eens mogelijk. Maar voor deze prijs krijg je echt een redelijke vergoeding en een product van zeer hoge kwaliteit voor paintballsporten.