Virtue Spire IR2 Paintball Hopper / Loader (wit)

Virtue_Spire_IR_2_Paintball_Hopper_Loader_weiss Virtue_Spire_IR_2_Paintball_Hopper_Loader_weiss_back Virtue_Spire_IR_2_Paintball_Hopper_Loader_weiss_front Virtue_Spire_IR_2_Paintball_Hopper_Loader_weiss_inside
SKU: 5992

109,95

Op voorraad
Product beschrijving

Virtue Spire IR 2 Paintball Hopper / Loader

Met zijn nieuwe Spire IR 2 Hopper betreedt Virtue de middenklasse en het instapgebied van paintball-e-loaders. Tot nu toe moesten kopers van een Virtue Spire diep in de buidel tasten om het nieuwste speeltje van het innovatieve high-end merk Virtue in handen te krijgen. Dit zou nu voorbij moeten zijn. Met de Virtue Spire IR 2 kan elke paintballer nu een Virtue Spire op zijn pistool zetten.

De Virtue Spire is qua uiterlijk en functie bijna identiek aan de "grote" Spire. Wel met wat oudere en afgeslankte techniek. De Spire IR 2 is gebaseerd op de "oude" Spire 200 of Spire 260 loader. Maar het overtuigt met de gebruikelijke goede deugd-kwaliteit en natuurlijk met een uitstekende prijs-prestatieverhouding.

De Spire IR is ook compatibel met de meeste upgradeproducten van Virtue Spire. Onder andere de populaire Spring Ram, het nieuwe NCharge-batterijpakket en de grotere Spire 260-schaal, die vooral populair is bij backplayers.

Kenmerken van de Virtue Spire IR 2 Loader:

- Capaciteit van 200 ballen

- beoordeel Spire kwaliteit & optiek

- Batterijbesparende, duurzame Spire-technologie

- 3-eye-feedingtechnologie (houdt via 3 infraroodsensoren het proces van de verf binnenin in de gaten)

- Upgradebalk (Ncharge, Spring Ramp, 260 Shell)

- Een van de goedkoopste high-end laders

Productvideo voor Virtue Spire IR2 Paintball Hopper / Loader (wit)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen