Virtue CrownSF-R Speed Feed - Spire III/IV/IR/280/CTRL (Paars)

SKU: 5799

29,95

Op voorraad
Share us
Product beschrijving

Virtuele CrownSF-R Speedfeed

De CrownSF-R heeft dezelfde vergrendelbare sneltoevoerring als de reguliere CrownSF, die zo stevig past op de CTRL, Spire IR, IR², Spire III en Spire IV.

Het belangrijkste verschil met de CrownSF-R is echter dat elke vinger uit twee materialen is gevormd en zonder veren werkt. De zachte elastomeer scharnierbasis zorgt voor gemakkelijk herladen van de SF-R, terwijl een stijvere exoskeletlaag elke vinger op zijn plaats houdt en voorkomt dat verf terug uit de trechter spettert.

De vijf afneembare vingers zonder gereedschap maken een eenvoudige reiniging en vervanging indien nodig mogelijk. Een reservevinger wordt meegeleverd.

Kenmerken:

- Vergrendelend deksel - De CrownSF-R klikt stevig op het dienblad en houdt het deksel met schokkerige bewegingen op zijn plaats.

- Co-Molded Dual Materials - Flexibel plastic vinger-exoskelet met ultrazachte, niet-gevormde elastische band minimaliseert naar buiten buigen en verhoogt de duurzaamheid.

- Rubberen scharnier - Veerloos ontwerp met verzonken rubberen scharnieren die snel intrekken en weer op hun plaats buigen.

- Afneembare vinger zonder gereedschap - Elke SF-R-vinger wordt op zijn plaats gehouden door een individueel, eenvoudig te verwijderen lipje. Reservevingers meegeleverd bij elke CrownSF-R.

- Snel wisselen zonder gereedschap - Verwissel het deksel voor de CrownSF-R Speed Feed in seconden. Compatibel met alle CTRL-laders, Spire IR-, Spire IR²-, Spire III- en Spire IV-laders.

Productvideo voor Virtue CrownSF-R Speed Feed - Spire III/IV/IR/280/CTRL (Paars)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen