Virtue Spire IR2 Paintball-trechter/lader (FGG)

Virtue_Spire_IR_2_Paintball_Hopper_Loader_FGG Virtue_Spire_IR_2_Paintball_Hopper_Loader_FGG_back Virtue_Spire_IR_2_Paintball_Hopper_Loader_FGG_front Virtue_Spire_IR_2_Paintball_Hopper_Loader_FGG_side Virtue_Spire_IR_2_Paintball_Hopper_Loader_FGG_open
SKU: 5299

129,95

Op voorraad
Product beschrijving

Virtue Spire IR 2 Paintball-trechter/lader

Met de nieuwe Spire IR 2 Hopper betreedt Virtue het midden- en instapniveau van paintball e-loaders. Tot nu toe moesten kopers van een Virtue Spire diep in de buidel tasten als ze het nieuwste speeltje van het innovatieve high-end merk Virtue in handen wilden hebben. Dit zou nu voorbij moeten zijn. Met de Virtue Spire IR 2 kan elke paintballer nu een Virtue Spire op zijn geweer zetten.

De Virtue Spire is qua uiterlijk en functie vrijwel identiek aan de “grote” Spire. Wel met wat oudere en minder geavanceerde techniek. De Spire IR 2 is gebaseerd op de “oude” Spire 200 of Spire 260 lader. Het maakt indruk met de gebruikelijke goede Virtue-kwaliteit en natuurlijk een top prijs-prestatieverhouding.

De Spire IR is ook compatibel met de meeste Virtue Spire Upgrade-producten. Onder andere de populaire Spring Ram, het nieuwe NCharge-batterijpakket en de grotere Spire 260-schaal, die vooral populair is bij backspelers.

Kenmerken van de Virtue Spire IR 2-lader:

- Capaciteit voor 200 ballen

- Beoordeel Spire kwaliteit en uitstraling

- Batterijbesparende, duurzame Spire-technologie

- 3-ogen-toevoertechnologie (houdt de verfstroom binnenin in de gaten via 3 infraroodsensoren)

- Upgrade-balk (Ncharge, Spring Ramp, 260 Shell)

- Een van de meest betaalbare high-end laders

Productvideo voor Virtue Spire IR2 Paintball-trechter/lader (FGG)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen