APS Bumblebee.XX GBB Airsoft-pistool (zwart/goud)

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
APS_Bumblebee_XX-01-jpg APS_Bumblebee_XX-02.jpg APS_Bumblebee_XX-03.jpg APS_Bumblebee_XX-04.jpg APS_Bumblebee_XX-05.jpg APS_Bumblebee_XX-06.jpg APS_Bumblebee_XX-07.jpg APS_Bumblebee_XX-08.jpg APS_Bumblebee_XX-09.jpg APS_Bumblebee_XX-10.jpg
SKU: 8246

249,95

Weinig artikelen beschikbaar
Product beschrijving

APS Limited werd in 2001 in Hong Kong opgericht en is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van airsoftwapens en accessoires. Hoewel hun producten in China worden gemaakt, worden alle ontwerpen, kwaliteitscontroles en beheer uitgevoerd door medewerkers in Hong Kong. Het doel van APS is om haar klanten te voorzien van hoogwaardige, innovatieve producten tegen een betaalbare prijs. Ze ontwikkelen en verbeteren voortdurend hun originele producten om aan de behoeften van alle klanten te voldoen.

Bumblebee.XX wordt geleverd met een speciale slee ter ere van het 20-jarig jubileum. De frezen op de schuif zijn gemarkeerd met XX (Romeins cijfer 20). De volledige CNC-uitsparingen aan de boven- en twee zijkanten verminderen het totale gewicht. Hoe lichter de dia, hoe sneller deze zich kan herhalen.

De Bumblebee.XX wordt geleverd met een handmatig meanderhandvat. Het stippelen werd uitgevoerd door een ervaren wapensmid in de APS-fabriek. Het gestippelde oppervlak zorgt voor een betere controle en grip op het pistool tijdens het schieten. De buitenste loop, de uitwerpknop van het tijdschrift, de schuifstophendel en de veiligheidsknop zijn in goud veranderd. Dit sterke contrast onderscheidt dit pistool in beperkte oplage van andere. Het pistool wordt geleverd met 2 magazijnen: een standaard 23-schots magazijn en een uitgebreid 48-schots magazijn. Bij de levering zijn een extra achterhandgreep en een 14 mm CCW-adapter inbegrepen. In combinatie met de ingebouwde binnencilinder van 6,03 mm bereikt de Bumblebee.XX een zeer goed schietpatroon en, met 0,20 BBs, een output van maximaal 0,9 joule.

Details:

Hop-up: verstelbaar

Opnamemodus: halfautomatisch

Magazijncapaciteit: 23 ronden/48 ronden

Lengte: 200 mm

Kaliber: 6 mm

Gewicht: 640g

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen