G&G GTP 9 GBB Airsoft Pistool (zwart)

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
SKU: 5491

159,95

Weinig artikelen beschikbaar
Product beschrijving

G&G, opgericht in Taiwan in 1986, is een ervaren ontwerper en fabrikant van replica airsoft en accessoires. Vanaf de eerste replica is hun doel innovatie en hoge kwaliteit, om zelfs aan de meest veeleisende klantbehoeften te voldoen. Tegenwoordig zetten ze hun nalatenschap voort door nieuwe soorten unieke opvallende airsoftwapens te ontwikkelen met de hoogste kwaliteitscontrole.

De GTP 9 is een volledige in-house ontwikkeling door G&G en wist alle specificaties van een echt model te doorbreken. Het ging om een doordacht ontwerp, gebruiksvriendelijkheid en een hoog rendement.

De slede, het handvat en de trekker zijn gemaakt van een zeer sterke composiet kunststof. Het buitenste vat en de binnenkant zijn gemaakt van metaal. De slee is ontworpen om futuristisch en extreem gripvast te zijn dankzij de sterke groeven. Naast een van Glock bekende trekkerbeveiliging is er een tweede beveiliging in de vorm van een veiligheidsknop direct achter de trekker. Omdat alle bedieningselementen aan de spiegelzijde zitten, is de GPT 9 ook ideaal voor linkshandigen.

Om de ergonomie te verbeteren, kunnen twee verschillende rugbanden aan de handgreep worden bevestigd. Een brede en een smalle zijn al bij de levering inbegrepen. De G&G-markeringen op de slede en het frame van het airsoftpistool waren diep ingegoten.

Voor de binnenkant werden de beproefde kleppen van andere modellen en het gasfilter geïnstalleerd. Een zogenaamd wervelcilinderventiel vermindert gevaarlijke ijsvorming door een snelle draaibeweging en het in het magazijn ingebouwde metalen gasfilter gaat ook een afkoelingseffect tegen doordat het filter alleen puur airsoftgas doorlaat en vloeibaar gas in het magazijn blijft. tijdschrift. Ook over het hop-up systeem was goed nagedacht. Een aanpassing kan eenvoudig worden gemaakt aan de snuit van de buitenste loop met behulp van een gereedschap dat achter in de handgreep is opgeborgen. Dit elimineert de tijdrovende demontage, zoals wel bekend is bij andere airsoftpistolen.

Het pistool kan door links- en rechtshandigen worden gebruikt. In combinatie met de ingebouwde metalen binnenloop bereikt de GTP 9 een zeer goed schotpatroon en met 0,20 BB's een output van maximaal 1,0 joule.

Details:

Hop-up: verstelbaar

Vuurmodus: semi-automatisch

Magazijncapaciteit: 22 ronden

Lengte: 219 mm

Lengte binnencilinder: 102 mm

Draad: 12 mm tegen de klok in

Kaliber: 6 mm

Gewicht: 750 g

Leveringsomvang:

- G&G GTP 9 pistool

- GTP 9 tijdschrift

- Snellader

- Hardcase (niet afsluitbaar)

Productvideo voor G&G GTP 9 GBB Airsoft Pistool (zwart)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen