G&G GPM92 Limited Edition GBB Airsoft-pistool (zwart)

According to the German Weapons Act, not allowed under 18 years of age.
SKU: 5207

179,95

Weinig items beschikbaar
Stuk
Share us
Beschrijving van het product

G&G, opgericht in Taiwan in 1986, is een ervaren ontwerper en fabrikant van replica airsoft en accessoires. Vanaf de eerste replica is hun doel innovatie en hoge kwaliteit, om zelfs aan de meest veeleisende klantbehoeften te voldoen. Tegenwoordig zetten ze hun nalatenschap voort door nieuwe soorten unieke opvallende airsoftwapens te ontwikkelen met de hoogste kwaliteitscontrole.

De G&G GPM92 is een airsoft replica van het wereldberoemde M9A1 militaire pistool met een gasterugslagsysteem. Het volledig metalen ontwerp met authentieke kleurcoating zorgt ervoor dat de G&G GPM92 er zeer trouw uitziet aan het origineel. Naast de optiek heeft G&G ook veel aandacht besteed aan de technische kant. Het pistool is daarom uitgerust met speciale ventielen en een gasfilter. Deze componenten verminderen het afkoeleffect, waardoor de G&G-pistolen betrouwbaarder in gebruik zijn. Het pistool wordt geleverd met een pistoolkoffer

Net als bij de vele andere airsoftpistolen zijn alle onderdelen van deze volledig metalen replica gemaakt van stabiel aluminium. Slechts heel weinig kleine onderdelen en de handgrepen zijn van kunststof. De G&G-markeringen op de slede en het frame van het pistool zijn gegraveerd. Aan de buitencilinder is een 12 mm linkse schroefdraad bevestigd. Beide metalen vizieren zijn voorzien van stippen met een witte achtergrond om het richten te vergemakkelijken.

Zoals gezegd is de G&G GPM92 uitgerust met speciale interne onderdelen om vooral bij gaming punten te scoren. Een zogenaamde wervelcilinderklep vermindert de vorming van ijs door een snelle draaibeweging. Het in het magazijn ingebouwde gasfilter gaat ook een cool-down effect tegen door alleen puur airsoft gas door het filter te laten. Vloeibaar gas blijft achter in het magazijn.

Het pistool kan worden gebruikt door links- en rechtshandigen, maar rechtshandigen zijn veel comfortabeler. In combinatie met de ingebouwde metalen binnenloop bereikt de GPM92 een zeer goed schotpatroon en met 0,20 BB's een output van maximaal 1,0 joule.

Een bijzonder hoogtepunt van deze oplage van 999 stuks wereldwijd, zijn de greepschalen van echt notenhout.

Details:

Hop-up: verstelbaar

Vuurmodus: semi-automatisch

Magazijncapaciteit: 25 ronden

Lengte: 220 mm

Binnenlooplengte: 108 mm

Draad: 12 mm tegen de klok in

Kaliber: 6 mm

Gewicht: 1,0 kg

Leveringsomvang:

- G&G GPM92 pistool

- GPM92 tijdschrift

- Snellader

- Hardcase (niet afsluitbaar)

Product video for G&G GPM92 Limited Edition GBB Airsoft-pistool (zwart)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *