X-Valve 2.0 afstemventiel / export kit voor Umarex HDR50 revolver (>20 joules)

Umarex_HDR50_20_Exportventil_X-Valve_rot Umarex_HDR50_20_Exportventil_X-Valve_rot_details X-Valve_Manual_DE X-Valve_Manual_ENG X-Valve_Sicherheitshinweis X-Valve_Manual_DE X-Valve_Manual_ENG Umarex_HDR50_20_Exportventil_X-Valve_rot_details X-Valve_Sicherheitshinweis
SKU: 5769

49,95

Op voorraad
Product beschrijving

LET OP - Alleen geschikt voor HDR50 modellen geproduceerd na medio 2021. Herkenbaar aan de rode pin. - De oude modellen, die medio 2021 zijn geleverd, hebben daarentegen een zilveren pin met een rode O-ring die uit de achterkant van de behuizing steekt als het pistool onder druk staat. Op dit model past de X-Valve niet vanwege gewijzigde onderdelen.

Nieuwe X-Valve versie 2.0 met nog eenvoudigere installatie van het drukkamerinzetstuk. Deze heeft nu een O-ring. Hierdoor kan het onderdeel gemakkelijker worden ingedrukt, terwijl het toch stevig en betrouwbaar op zijn plaats wordt gehouden en kan het desgewenst ook weer eenvoudig worden verwijderd. Een echt doordachte upgrade voor als je hem snel opnieuw wilt opbouwen.

De nieuwe X(pansion)-Valve 2.0-afstemklep voor de Umarex HDR50-revolver is de langverwachte exportkit waar gebruikers van dit zeer effectieve zelfverdedigingswapen al een tijdje om vragen. De installatie verhoogt de prestaties van de HDR50-revolver van ca. 7,5 joule tot maximaal 20 joule en meer. - Mits de weersomstandigheden geschikt zijn, want Co2 zet meer uit naarmate het warmer is.Alle componenten zijn gemaakt van zeer sterk en roestvrij staal voor maximale duurzaamheid.

Leveringsomvang van de X-Valve 2.0 afstemklep voor de Umarex HDR50 revolver:

1x Drukkamerinzet / Drukkamerinzet voor Umarex HDR50 Revolver (nieuw ontwerp met O-ring)

1x X-Valve pin voor Umarex HDR50 revolver modellen vanaf medio 2021 serie

LET OP - De installatie is volgens de wapenwet in Duitsland verboden! Bovendien leidt de installatie tot het verlies van garantie en garantieaanspraken.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen