Umarex HDR50 afstemventiel - De X-Valve Export Kit

Om de Umarex HDR50 zelfverdedigingsrevolver nog effectiever te maken, heb je een zogenaamde afstemklep nodig. Deze zijn er in verschillende soorten en van verschillende fabrikanten. Bij ons ontvangt u alleen beproefde kwaliteitsproducten. Een van de beste Umarex HDR50-afstemkleppen is de X-Valve-exportklep. Met de installatie bereikt de HDR50-revolver een aanzienlijk hogere opnamesnelheid en een energie tot 20 joule .

Koop hier de X-Valve stemklep voor het Umarex HDP 50 pistool

De X-Valve-afstemklep is niet alleen beschikbaar voor de Umarex HDR50-revolver, maar ook voor andere Umarex T4e-wapens voor thuisverdediging. We bieden ook de Umarex HDR50 X-Valve-afstemklep voor het Umarex HDP50-pistool en het dubbelloops Umarex HDS68-jachtgeweer . Beide wapenmodellen bereiken energie tot 20 joule door de Umarex-afstemklep te installeren. Ideaal voor zelfverdediging en veel effectiever dan de standaard wapens.

Het bezit van tuning-onderdelen is in Duitsland toegestaan en vormt geen probleem, het inbouwen van tuning-onderdelen is echter wettelijk verboden. Als een thuisverdedigingswapen een output van meer dan 7,5 joule behaalt door de installatie van een afstemklep, is het niet langer een gratis wapen en is een wapenvergunning vereist om het wapen vanaf nu te bezitten en te dragen. Neem daarom, voordat u een Umarex HDR 50 afstemventiel aanschaft of installeert, altijd de momenteel geldende wettelijke voorschriften in uw land of regio in acht!