Virtue Spire V Paintball-trechter / lader (DESERT FDE)

Virtue_Spire_V_Paintball_Hopper_Loader_DESERT_FDE Virtue_Spire_V_Paintball_Hopper_Loader_DESERT_FDE_Back Virtue_Spire_V_Paintball_Hopper_Loader_DESERT_FDE_Front
SKU: 7793

249,95

Weinig artikelen beschikbaar
Product beschrijving

Virtue Spire V Paintball-trechter/lader

De Spire V is het resultaat van meer dan tien jaar voortdurende ontwikkeling voor Paintball's bestverkochte high-end ladermerk. Nooit eerder in de geschiedenis van de sport heeft een hopper zo lang aan de top gestaan. Snellere, betrouwbaardere prestaties dan ooit tevoren.

Dubbele sensortechnologie: Spire V-elektronica combineert twee betrouwbare, krachtige platforms: de accelerometertechnologie wordt aangevuld met 3 infraroodsensoren om de activerings- en remkracht van het feilloze Spire-aandrijfsysteem naadloos te regelen. Dual-sensing-technologie maakt nauwkeurige schot- en baldetectie mogelijk tijdens de gehele voercyclus, waardoor de snelst reagerende lader wordt gegarandeerd, zowel in test- als in veldomstandigheden.

Easy Electronics: Zet hem gewoon aan en ga aan de slag. Dankzij het gebruik van meerdere sensoren, ondersteund door meer dan tien jaar softwareontwikkeling voor paintball-laders, zijn er nooit programmeer- of foutopsporingsinstellingen vereist.

Verbeterd Dual Shell Lock: Laat je niet misleiden door het uiterlijk, de Spire V is voorzien van een opnieuw ontworpen behuizing en sluitsysteem dat robuuster is dan ooit. Schuif, duik en je Spire V blijft vergrendeld.

Zachte lak en anti-jam-ontwerp: ontworpen om alles te voeden; van vervormde, misvormde paintballs tot de meest kwetsbare verf die de marker kan schieten. Flexibele rubberen vingers brengen broze verf voorzichtig aan en elimineren mogelijke storingen voordat de marker een slag mist.

Scharnierende schelpen zonder gereedschap: Het vervangen van de batterijen of het schoonmaken van de Spire V is eenvoudiger dan ooit en het nieuwe vergrendelingssysteem houdt hem veilig gesloten en biedt met één hand toegang tot het gehele interieur van de Hopper.

Gereedschapsloze Spire-aandrijving en lade: De magnetische Spire-aandrijving is voorzien van zachte rubberen vingers die gemakkelijk kunnen worden verwijderd voor reiniging of onderhoud. De ballenbak is zonder gereedschap te demonteren voor een snelle reiniging, zodat de Spire V ook na een zware speeldag in topconditie blijft.

Inclusief CrownSF II Speed ​​Feed: Elke Spire V wordt geleverd met een in kleur afgestemde, hoogwaardige CrownSF II Speed ​​Feed met verwijderbare veervingers die bij elke duik of ontsnapping op hun plaats klikken. Inclusief regenhoes!

Lichtgewicht, duurzaam ontwerp: De Spire V is gemaakt van duurzaam, met glasvezel versterkt nylon om vrijwel elke belasting te weerstaan.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen