PowAir Performance Line TwisterFlex Airsoft HPA slangensysteem (50 - 250cm)

PowAir_TwisterFlex_HPA_schlauch_fuer_Airsoft_Regulatoren Powair_performance_Line_Airsoft_twisterflex_schlauch PowAir_TwisterFlex_HPA_schlauch_fuer_Airsoft_Regulatoren_verpackung
SKU: 5948

59,95

Op voorraad
Product beschrijving

De PowAir Performance Line Twister Flex Hose HPA slang is de ultieme upgrade voor alle Airsoft HPA ademautomaten met een slangaansluiting. Ten opzichte van de veelgebruikte slangsystemen biedt de PowAir Performance Line Twister Flex Hose tal van voordelen.

1. Compact ontwerp

De Twister Flex-slang is in normale toestand slechts ca. 40 cm lang. Dit maakt het ongeveer 2/3 korter dan andere Airsoft HPA-slangen op de markt. Deze zijn meestal 100 cm lang en hangen tijdens het spel vaak aan de uitrusting. De Twister Flex slang maakt daar een einde aan. Hij raapt zichzelf weer bij elkaar.

2. Maximale lengte en bewegingsvrijheid

De meeste Airsoft HPA-slangen zijn slechts 100 cm lang. De meeste van deze systemen geven het op bij het draaien naar de andere kant van het lichaam of het veranderen van de hand van het wapen. De Twister Flex-broek opent nieuwe mogelijkheden en bijna onbeperkte bewegingsvrijheid. Met zijn extreme rekbaarheid tot wel 250cm kun je gemakkelijk elke gewenste positie bereiken met het wapen. Na gebruik trekt de slang automatisch samen tot een compacte lengte van ca. 40 cm.

3. Maximale prestaties

Om ervoor te zorgen dat uw airsoftwapen altijd van voldoende druk wordt voorzien, heeft de PowAir Performance Line Twister Flex broek een maximale binnendiameter. Hij kan zoveel lucht doorsturen dat zelfs volautomatische high-performance wapens er probleemloos mee kunnen worden bediend. - Mits de aangesloten regelaar de vereiste prestaties heeft.

4. Universeel toepasbaar

De Twister Flex Hose is compatibel met alle standaard Airsoft HPA ademautomaten met snelkoppelingen. Maak eenvoudig de standaardslang los met behulp van de snelkoppeling en bevestig de Twister Flex-slang. De aansluitingen zijn gestandaardiseerd voor alle Airsoft wapens, alleen een geschikte HPA aansluiting is nodig voor het wapen.

5. Maximale veiligheid

De werkdruk van de slang is tot 850 PSI / 55 bar en daarmee ca. 5x zo hoog als de werkdruk die gewoonlijk in airsoft wordt gebruikt. De barstdruk van de slang (druk waarbij hij barst) is zelfs 1500 PSI / 1000 bar Maximale veerkracht voor maximale productveiligheid.Productdetails van de PowAir Performance Line Twister Flex HPA slang

- Compact ontwerp

- Maximale bewegingsvrijheid dankzij flexibel ontwerp

- Rekbaar van 50 tot 250cm

- Maximale luchtstroom door grote binnendiameter

- Compatibel met alle gangbare HPA-regelaars op de markt

- Hoogwaardige materialen en topafwerking - Compact ontwerp

- Slang werkdruk tot 850 PSI / 55 Bar

- Maximale belasting tot 1500 PSI / 100 Bar

5,0
Gebaseerd op 1 beoordeling
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-1 van 1 beoordeling
  1. Funktioniert super. Ein echtes Plus an Bewegungsfreiheit.

    (0) (0)
Een beoordeling toevoegen

Annuleer