Krytac SilencerCo Maxim 9 Co2 Airsoft-pistool (zwart)

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
KRYTAC_Maxim9_Co2-01 KRYTAC_Maxim9_Co2-02 KRYTAC_Maxim9_Co2-03 KRYTAC_Maxim9_Co2-04 KRYTAC_Maxim9_Co2-05 KRYTAC_Maxim9_Co2-06 KRYTAC_Maxim9_Co2-07 KRYTAC_Maxim9_Co2-08
SKU: 7730

312,95

Weinig artikelen beschikbaar
Product beschrijving

Maxim 9 is het officieel gelicentieerde Replica Airsoft Gas Blow-Back Pistol vervaardigd door Krytac.

Het echte pistool is ontworpen en vervaardigd door SilencerCo. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige geluiddempers voor vuurwapens. Ook adviseert zij haar klanten over de goedkeuring van geluiddempers.

De uitgebreide ervaring die SilencerCo in de loop der jaren heeft opgedaan bij de vervaardiging van geluiddempers, is met groot succes gebruikt bij de ontwikkeling van een zeldzaam vuurwapen. Het eindproduct, de Maxim 9, is momenteel het enige in de handel verkrijgbare pistool met een geïntegreerde geluiddemper op de markt. Het is ook een van de weinige vuurwapens met een geïntegreerde geluiddemper die in lengte en kracht verstelbaar is.

Om het eeuwenoude probleem van het gewicht en de grootte van onderdrukte vuurwapens op te lossen, vond het R&D-team een slimme oplossing en creëerde een modulair apparaat dat aanzienlijk korter en lichter is. De geluiddempende baffles zijn verfijnd en geïntegreerd in verwisselbare modules. De Maxim 9 in de korte configuratie biedt geluiddemper voor subsonische munitie in een gehoorveilig bereik. In de volledige configuratie is hetzelfde effect van toepassing op alle cartridges.

Net als zijn echte tegenhanger is de Airsoft Maxim 9 nauwkeurig vervaardigd uit hoogwaardige materialen en componenten.

Het frame is geïnjecteerd uit versterkte polymeren - het gestructureerde oppervlak garandeert voldoende en stevige grip. De vergrote trekkerbeugel zorgt voor comfortabel gebruik met tactische of geïsoleerde handschoenen. De uitlaatkleppen en slede zijn CNC-gefreesd uit zwart geanodiseerde 6061-T6 aluminiumlegering. Het pistool heeft een optische uitsparing en is compatibel met de Krytac Multi-Footprint Plate voor RMR-, RMRcc- en RMS-platen (afzonderlijk verkrijgbaar).

De geselecteerde materialen bieden een hoge weerstand tegen krassen en externe schade, waardoor een lange en betrouwbare werking van de interne mechanismen wordt gegarandeerd. Het is vermeldenswaard dat de Maxim zonder enige aanpassingen plaats biedt aan 9 gas- en CO2-magazijnen. Deze set wordt geleverd met een enkel 24-schots Co2-magazijn. Het pistool is volledig tweehandig en geschikt voor zowel links- als rechtshandige gebruikers.

Het modulaire geluiddempergedeelte bootst het dempende effect na. Het is machinaal bewerkt om aan te passen aan de Acetech BiFrost Tracer-eenheid met een uitbreidingsset (apart verkrijgbaar).

Hiervoor wordt een vaste binnencilinder met schroefdraad geïnstalleerd, waaraan de tracermodule kan worden bevestigd. Extra KeyMod-slots zijn in het ontwerp ingebouwd, waardoor speciale apparatuur zoals dummy-zaklampen en laservizieren kunnen worden bevestigd.

Om de authenticiteit van de replica verder te vergroten, zijn de officiële SilencerCo-keurmerken gegraveerd op de overeenkomstige elementen van het model. Dit, in combinatie met uitstekende materialen en een geavanceerd en nauwkeurig fabricageproces, biedt een futuristisch ogend pistool met eersteklas prestaties.

Details:

Hop-up: verstelbaar

Vuurmodus: semi-automatisch

Energie: ca. 1,2 joule

Magazijncapaciteit: 24 ronden

Lengte: 275 mm

Draad: 12 mm tegen de klok in

Kaliber: 6 mm

Gewicht: 950g

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen