WE P226 Mk25 Navy Seals GBB Airsoft-pistool (zwart)

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
SKU: 4508

139,95

Op voorraad
Product beschrijving

WE is een van de meest ervaren GBB airsoft replica producenten en fabrikanten in de markt. Hun doel is om producten van hoge kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs. Het productaanbod van WE omvat een breed assortiment van de meest populaire tactische pistolen en zelfs ultramoderne aangepaste pistolen voor de meest veeleisende gebruikers.

De WE P226 Mk25 Navy Seals is een volledig metalen, semi-automatische replica van een van de meest bekende militaire en wetshandhavingspistolen. Het heeft een ontkoppelingshendel en een dubbele/enkele trekker.

De buitenconstructie is bijna volledig van metaal - alleen de greepplaten zijn van kunststof. De beweegbare slede en het sterke terugslagsysteem bieden de gebruiker een zeer realistische ervaring.

WE levert internals van hoge kwaliteit die een lange levensduur en de precisie van elk schot garanderen. In combinatie met de ingebouwde metalen binnenloop bereikt de P226 Mk25 een zeer goed schotpatroon en met 0,20 BB's een output van maximaal 0,95 joule.

Details:

Hop-up: verstelbaar

Vuurmodus: semi-automatisch

Magazijncapaciteit: 26 ronden

Lengte: 196 mm

Lengte binnencilinder: 97 mm

Onderwerp: WE / Socom Gear

Kaliber: 6 mm

Gewicht: 870 g

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen