Gens Ace 7.4V 1500mAh 25C LiPo-sticktype

SKU: 6359

19,95

Momenteel niet op voorraad
Share us
Product beschrijving

Deze compacte 7,4V LiPo-batterij met zijn slanke ontwerp maakt het mogelijk om ze praktisch overal in een AEG te plaatsen, zelfs in standaard buizen en SOPMOD / Cranestocks. Ondanks zijn kleine formaat heeft hij nog steeds een capaciteit van 1500 mAh.

De belangrijkste reden voor het gebruik van een Li-Po is het kleinere formaat en de betere energie-efficiëntie. De meeste Li-Po-batterijen zijn ongeveer even groot als een mini-batterij en hebben dezelfde prestaties als een grote NiMH-batterij.

In tegenstelling tot traditionele batterijen biedt Li-Po tijdens het gebruik een stabiele vuursnelheid. Het is ook niet nodig om Li-Po-batterijen te ontladen voordat ze worden opgeladen, zodat de batterij tussen games door kan worden opgeladen.

Specificatie:

- Capaciteit: 1500mAh

- Spanning: 7,4V

- Ontladingssnelheid: 25C

Connector: Mini Tamiya-mannetje

- Afmetingen: 115x15x16mm

- Nettogewicht: 66 g

- Type batterijcel: lithium-polymeerLET OP: bij LiPo-accu's is het absoluut noodzakelijk om LiPo-laders met een ingebouwde balancer te gebruiken. Lithium-polymeerbatterijen zijn elektrisch en thermisch gevoelig: overladen, diepontladen, te hoge stromen, werking bij te hoge (hoger dan 60 °C) of te lage (minder dan 0 °C) en opslag in ontladen toestand beschadigen of vernielen de cellen in de meeste gevallen. Alleen gebruiken met S-AEG-wapens die ook zijn gespecificeerd als LiPo-gereed.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen