Titan 7.4V 3000mAh Li-ION dubbele stick-type (T-stekker)

SKU: 5936

34,95

Op voorraad
Product beschrijving

Titan werd in 2015 opgericht om de meest geavanceerde lithium-ionbatterijen en andere energietechnologieën naar de wereld van commerciële en hobbyistische RC-vliegtuigen en UAV's te brengen, evenals vele andere celtoepassingen met hoge energiedichtheid. Titan Power airsoft divisie werd opgericht in januari 2018 om een beter alternatief te bieden voor airsoft nimh en lipo batterijen. De staf speelt elk weekend en begrijpt dat spelers een aanhoudende en hoogwaardige vorm van kracht nodig hebben om te allen tijde op het veld te blijven.

Spanning: 7,4V

Capaciteit: 3000 mAh

Aansluiting: T-stekker (decanen)

Stijl: dubbele stok

C-classificatie: 16C (equivalent aan een 1600mAh 30C)

Maat: 19,5 mm dikte, 67 mm lengte

Geen opgeblazen gevoel

Titan Power-batterijen zullen nooit opzwellen en onveilig worden, zoals LiPo's die in de loop van de tijd zijn verwaarloosd of gewoon zijn verouderd.

Geen memory-effect

Titan Power accu's kunnen leeg of bijna vol worden opgeladen zonder de accu te beschadigen. Zelfs als de batterij bijna leeg is, bevindt de batterij zich nog steeds binnen een veilig werkbereik en kan deze veilig tot 100% worden opgeladen.

Meer kracht

Vanaf 2020 zal de Titan Power-productlijn beter presteren dan ALLE airsoft-batterijen met dezelfde of hogere vuursnelheid en triggerrespons in vergelijking met dezelfde spanning en vergelijkbare grootte.

Meer capaciteit

Gemiddeld kunnen Titan Power-batterijen 2-5 keer meer energie opslaan dan andere airsoft-batterijen, waardoor je langer in het spel kunt blijven.

Houdt de spanning vast

Titan Power-batterijen kunnen maandenlang worden opgeladen en zijn nog steeds klaar voor actie op de speeldag. Een extreem voorbeeld is een testaccu die in 2012 is opgeladen en in 2018 nog 88% van zijn levensduur heeft. Deze batterijen kunnen ook meer dan 300x worden opgeladen en behouden nog steeds 80% van hun oorspronkelijke capaciteit.

garantie

Titan Power is het enige bedrijf dat alle airsoft-producten ondersteunt met een garantie van 1 jaar.

beveiligd.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen