ASG 7.4V 1300mAh 15C LiPo-sticktype

SKU: 5912

19,95

Momenteel niet op voorraad
Product beschrijving

Ontworpen om te passen op 95% van de standaard voorraadbuizen. Ondanks zijn kleine formaat heeft hij nog steeds een capaciteit van 1300 mAh. Het wordt geleverd in een handige opbergdoos.

De belangrijkste reden voor het gebruik van een Li-Po is het kleinere formaat en de betere energie-efficiëntie. De meeste Li-Po-batterijen zijn ongeveer even groot als een mini-batterij en hebben dezelfde prestaties als een grote NiMH-batterij.

In tegenstelling tot traditionele batterijen biedt Li-Po tijdens het gebruik een stabiele vuursnelheid. Het is ook niet nodig om Li-Po-batterijen te ontladen voordat ze worden opgeladen, zodat de batterij tussen games door kan worden opgeladen.

Batterijspecificaties:

- Spanning: 7,4V.

- Capaciteit: 1300mAh.

- 15C continue ontlading

- Wordt geleverd met balansconnector

- Afmetingen: 92 mm x 19 mm x 17 mm

- Vervangt een 8,4V tot 9,6V NiMH-pack.

- Mini Tamiya-connector

LET OP: bij LiPo-accu's is het absoluut noodzakelijk om LiPo-laders met een ingebouwde balancer te gebruiken. Lithium-polymeerbatterijen zijn elektrisch en thermisch gevoelig: overladen, diepontladen, te hoge stromen, werking bij te hoge (hoger dan 60 °C) of te lage (minder dan 0 °C) en opslag in ontladen toestand beschadigen of vernielen de cellen in de meeste gevallen. Alleen gebruiken met S-AEG-wapens die ook zijn gespecificeerd als LiPo-gereed.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen