DYE DSR+ Paintball-marker (PGA Aloha)

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
DYE_DSR_Paintball_Markierer_PGA_Aloha-1 DYE_DSR_Paintball_Markierer_PGA_Aloha_left DYE_DSR_Paintball_Markierer_PGA_Aloha_right DYE_DSR_Paintball_Markierer_PGA_Aloha_side
SKU: 7434

1.099,95

Weinig artikelen beschikbaar
Product beschrijving

DYE DSR+ paintballmarkers

De nieuwe en verbeterde DSR+ biedt toonaangevende, ongeëvenaarde dominantie voor meer concurrentievoordeel en meer plezier op het paintballveld. Of het nu gaat om het inhalen van vrienden op het veld of strijden om een plaats in de finale van een competitiewedstrijd, DSR+ presteert wanneer het er het meest toe doet.

De DSR+ neemt alles wat het vorige kampioenschapswinnende platform definieerde en gebruikt nieuwe en verbeterde precisie-ontworpen functies en verbeteringen in de gehele marker voor prestaties op een hoger niveau. Opvallende kenmerken zijn onder meer het nieuw ontwikkelde ARC+ Bolt-systeem met de beste efficiëntie en consistentie van schot tot schot, de nieuwe Flex SFR-solenoïde met aanpasbare luchtstroomregeling voor individuele opnamevoorkeuren, de nieuwe Edge2-trigger met een onopvallend ontwerp, de nieuwe quick-turn batterijklep Vergrendelknop voor snelle en gemakkelijke toegang tot de batterij zonder gereedschap, de nieuwe Leverlock Clamping Feedneck voor eenvoudige aanpassing en de nieuwe bereikbreedte die zich aanpast aan de greepstijl van elke speler, samen met een nieuw, agressief body-ontwerp.

De evolutie gaat verder met DYE's voortdurende ontwikkeling en vooruitgang van markertechnologie. De DSR+ is de nummer één keuze voor nieuwe en ervaren spelers die op zoek zijn naar een vertrouwenwekkend, lichtgewicht, compact en efficiënt apparaat waarmee ze de hele dag op het veld kunnen staan en tegen elke tegenstander kunnen gedijen. De nieuwe DYE DSR+ is zowel van binnen als van buiten sterk en presteert opnieuw beter dan de concurrentie.

Kenmerken:

- ARC+ boutsysteem

- Flexbout

- Snelspanbout

- Flex SFR-solenoïde

- Edge2-triggers

- Hefboomvergrendeling klemmende invoerhals

- Toegang tot de batterij zonder gereedschap

- MOS-besturingssysteem

- Bedieningsjoystick

Verhoogde gripspeling

- Kleverige grepen

- Ultralite 45-frames

- Hyper 6-regelaar

- UL Trucam-luchthaven

- Gas door

- Freewire-connector

- Oogpijp van de 4e generatie

- Gekleurde O-ringen

- Kernvaten

- Ontwerp met laag profiel

- Hardschuimkoffer

Productvideo voor DYE DSR+ Paintball-marker (PGA Aloha)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen