DYE paintball-markers

DYE staat niet alleen voor een paintball marker, want het Amerikaanse label produceert een breed scala aan paintballpistolen onder een grote verscheidenheid aan labels.

DYE DM 14 – de paintball-evolutie

De DM14 staat symbool voor meer dan tien jaar ontwikkeling van paintball markers. Dye toont een gevoel van perfectie met dit paintballpistool, wat het doordachte ontwerp van deze Dye paintballmarker bevestigt. De DYE DM14 / DM15 paintball marker is volledig opnieuw ontworpen en is daardoor veel kleiner en efficiënter dan zijn voorganger. Het gestroomlijnde ontwerp van de marker maakt het gebruik veel gemakkelijker. Ook het schoonmaken van deze DYE marker is veel makkelijker dan bij het vorige model, de DYE DM13. De DM14 maakt indruk met zijn eersteklas prestaties.

Proto Reflex Rail – ook een DYE-marker

Hoge prestaties, een robuust ontwerp van de DYE marker en veilig gebruik, drie sleutelwoorden die de Proto Reflex Rail treffend omschrijven. Dankzij de geïntegreerde fuse-bolt-technologie bereikt de paintball-marker een prestatie van 145 psi. De kleurgecodeerde O-ringen maken het onderhoud een stuk eenvoudiger. Daarnaast maken tal van andere functies de Proto Reflex Rail de eerste keuze voor 2014.

De solenoïde die in dit paintballpistool is ingebouwd, zorgt voor een consistente luchtstroom. Door de kleine, lichtere Hyper3 in-line luchtregelaar is het drukdebiet veel hoger en zorgt voor een soepele afstelling. De antislip handgrepen zijn ergonomisch gevormd op deze DYE marker. Een ander pluspunt van de Proto Reflex Rail is het instelbare bereik en de trigger. De solide constructie van de paintballmarker bestaat uit een aluminium behuizing gecombineerd met een grendel, trekker en een ultralite frame. Wanneer u de Proto Reflex koopt, krijgt u twee nauwkeurig geslepen 14-inch lopen, een duurzame geweerkoffer met ritssluiting, een onderdelenpakket, een loopsok, een inbussleutel, een DYE Slick-loep en een 9-volt batterij.

De Proto Maxxed – een fantastische DYE-marker

De Proto Maxxed beschikt ook over Fuse-Bolt-technologie, kleurgecodeerde O-ringen voor vereenvoudigd onderhoud en vele andere functies. Dit omvat een tweedelige micro-geslepen 14'' loop en een gripvergrendeling met een verstelbare invoerhals, Ultralite On/Off Airport en een Quick Release Macro-slang in combinatie met een unieke paintball marker-behuizing maken de Proto Maxxed de eerste keuze . Deze DYE paintball marker garandeert topprestaties tegen een eersteklas prijs-prestatieverhouding.

De Proto Rail is ook een van de paintball markers van DYE

DYE gebruikte ook Fuse Bolt-technologie voor de Proto Rail. Kleurgecodeerde O-ringen vergemakkelijken ook het onderhoud. Natuurlijk maakt de verscheidenheid aan functies de Proto Rail tot een topkeuze.

Als u een DYE-marker uit onze winkel wilt kopen, staat ons servicepersoneel altijd voor u klaar. Of het nu gaat om DYE DM14, Proto Rail, Proto Maxxed of Proto Reflex, je kunt altijd topkwaliteit paintballwapens van ons verwachten.