ASG 7.4V 1300mAh 25C LiPo dubbele stick-type

SKU: 4811

19,95

Momenteel niet op voorraad
Share us
Product beschrijving

Deze compacte 7,4V Li-Po-batterij met zijn slanke splitcell-constructie maakt het mogelijk om ze praktisch overal in een AEG te plaatsen, zelfs in standaardbuizen en SOPMOD / Cranestocks. Ondanks zijn kleine formaat heeft hij nog steeds een capaciteit van 1300 mAh. Het wordt geleverd in een handige opbergdoos.

De belangrijkste reden voor het gebruik van een Li-Po is het kleinere formaat en de betere energie-efficiëntie. De meeste Li-Po-accu's zijn ongeveer even groot als een mini-accu en hebben dezelfde prestaties als een grote NiMH-accu.

In tegenstelling tot traditionele batterijen biedt Li-Po tijdens het gebruik een stabiele vuursnelheid. Het is ook niet nodig om Li-Po-batterijen te ontladen voordat ze worden opgeladen, zodat de batterij tussen games door kan worden opgeladen.

Batterijspecificaties:

- Configuratie: 2 gesplitste cellen.

- Spanning: 7,4V.

- Capaciteit: 1300mAh.

- 25C continue ontlading van 26 ampère met 32,5 amp bursts.

- Wordt geleverd met balansconnector

- Afmetingen: 21,5 x 14,4 x 130 mm (0,9 x 0,6 x 5,2 inch)

- Vervangt een 8,4V tot 9,6V NiMH-pakket.

- Mini Tamiya-connector

LET OP: bij LiPo-accu's is het absoluut noodzakelijk om LiPo-laders met een ingebouwde balancer te gebruiken. Lithium-polymeerbatterijen zijn elektrisch en thermisch gevoelig: overladen, diepontladen, te hoge stromen, werking bij te hoge (hoger dan 60 °C) of te lage (minder dan 0 °C) en opslag in ontladen toestand beschadigen of vernielen de cellen in de meeste gevallen. Alleen gebruiken met S-AEG-wapens die ook zijn gespecificeerd als LiPo-gereed.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen