Style Supply Flash Paintball Cleats sportschoenen (zwart/rood)

Style Supply Flash Paintball Cleats sportschoenen (zwart/rood)

SKU: 49

40,00

groesse
Aantal
Share us
Product beschrijving

De nieuwe Flash paintball sportschoenen van Style Supply zijn ontwikkeld in samenwerking met verschillende professionele spelers en de gerenommeerde fabrikant KM, die bij scenekenners waarschijnlijk bekend staat om zijn talrijke paintballproducten en de hoge kwaliteit.

De Flash-schoenen zijn speciaal ontwikkeld voor de eisen van de paintballsport. De zool is aan de achterkant versterkt, wat zorgt voor een bijzonder stevige voet. Tegelijkertijd werd het voorste deel flexibel bewerkt om de speler de nodige kleinheid en versnelling te geven.

Elke schoen heeft 11 noppen op de zool die de schoen veilig houden op elke ondergrond. De leveringsomvang omvat 3 (!) verschillende sets tapeinden en het gereedschap dat nodig is voor de montage. Je kunt deze schoen dus gebruiken voor elke bekende ondergrond in de pantballsport. Het maakt niet uit of het turf, gras, zand of bosbodem is, met deze schoen heb je overal optimale grip en de beste grip.

Talrijke professionele paintballers over de hele wereld, waaronder grootheden uit de scene zoals Bobby Aviles, vertrouwen al op de Flash-schoen en gebruiken deze met succes in de US Pro Division en Europese evenementen zoals de Millennium Series.

Leveringsomvang:

1x Style Supply schoen (maat 13 US / 47 DE)

3x spike set met elk 22 spikes voor verschillende ondergronden

1x hoogwaardige schoenentas met ritssluiting voor transportLET OP - De fabrikant geeft geen garantie op de spikes / schoenplaatjes. We raden aan om STINGER-schoenplaatjes van hogere kwaliteit uit ons assortiment te gebruiken voor een langere levensduur op paintballgras.

Productvideo voor Style Supply Flash Paintball Cleats sportschoenen (zwart/rood)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *