Mechanix BREACHER FR Nomex Handschoenen (zwart)

Mechanix_BREACHER_FR_Nomex_Handschuhe_schwarz Mechanix_BREACHER_FR_Nomex_Handschuhe_schwarz_out Mechanix_BREACHER_FR_Nomex_Handschuhe_schwarz_in mechanix_groessentabelle
SKU: 4972

ab 59,95

groesse

Product beschrijving

Mechanix BREACHER FR Nomex-handschoenen

De Mechanix BREACHER is een functionele en vlamvertragende gevechtshandschoen met D3O knokkelbescherming.

Bij de ontwikkeling van de Breacher FR Nomex heeft Mechanix met name de ervaring opgedaan met toegangseenheden meegenomen. De belangrijkste focus lag op de beschermende eigenschappen zonder de functionaliteit te beperken. De handschoen heeft D3O knokkelbescherming en thermisch plastic rubber op de vingerbotjes om deze gebieden intensief te beschermen tegen stompe stoten. Een D3O-pad op de bal van de hand vermindert schokken en trillingen. Verdere bescherming voor de rug van de hand en de vingers wordt geboden door Nomex®, dat in deze gebieden is verwerkt en de kans op letsel door hitte en vlammen minimaliseert.

Er zijn geen beschermers op de trekkervinger (links en rechts) om ervoor te zorgen dat het dienstwapen 100% kan worden bediend.

Een dubbele extra naad op de trekkervinger zorgt ervoor dat de vingertop van de handschoen kan worden afgesneden en voorkomt zo rafelen. Het nappaleer op de handpalmen zorgt voor een buitengewoon homogene pasvorm, vooral bij het hanteren van wapens en andere politieactiviteiten. Wijsvinger en duim zijn touchscreen-compatibel. De wijdte wordt aangepast met een klittenbandsluiting.

Kenmerken:

- Driedimensionale structuur komt overeen met de natuurlijke kromming van de hand en zorgt voor optimale bewegingsvrijheid, grijpkracht en vingertopgevoeligheid.

- Vlamvertragende FR Nomex® beschermt de hand tegen hitte en vlammen.

- D3O-vulling in de handpalm vermindert schokken en trillingen.

- Anatomisch aangepaste zachte D3O-beschermers in het knokkelgebied en plastic versterkingen op de bovenkant van de knokkels.

- Trekkervinger zonder beschermers verbetert de hantering van het wapen.

- Extra naad op de trekkervinger voorkomt rafelen wanneer de handschoentip wordt afgesneden.

- Dubbel stiksel verbetert de duurzaamheid.

- Touchscreen-enabled leer.

Trekkoord voor gemakkelijker aankleden.

- Onopvallende klittenbandsluiting zorgt voor een veilige pasvorm om de pols.

- Machinewasbaar tot 30°C.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen