Cyma CM.680A AKM Sport Airsoft S-AEG complete set

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
Cyma_CM680A_AKM_Sport-01 Cyma_CM680A_AKM_Sport-02
SKU: 7093

219,95

Weinig artikelen beschikbaar
Product beschrijving

CYMA is een van de bekendste airsoftmerken uit China. Het heeft een lange geschiedenis in het leveren van hoogwaardige airsoftwapens en accessoires tegen betaalbare prijzen. In hun aanbod vinden we een ruim aanbod van de meest populaire replica sniper rifles, assault rifles, SMG's, shotguns en pistolen. Hun producten zijn goede keuzes op instapniveau voor beginners en een goede basis voor eenvoudige aanpassingen om aan de behoeften van zelfs de meest ervaren persoon te voldoen.

De CM680A is een betaalbare variant van een bekend en betrouwbaar AK-geweer. Dankzij de lange loop is het de perfecte keuze voor gevechten op korte, middellange en lange afstand in het veld.

Het 935 mm geweer is gemaakt van hoogwaardig ABS-polymeer en is uitgerust met zwart meubilair en een hi-cap magazijn. Het schiet alleen in semi-automatische modus.

Aan de voorkant bevindt zich een handbescherming van polymeer met M-LOK-sleuven aan de boven- en zijkanten. De stofkap aan de bovenzijde is voorzien van een RIS-rail. Deze opstelling maakt de bevestiging van accessoires mogelijk op basis van voorkeurs- of missievereisten. De loop is uitgerust met een 14 mm CCW-schroefdraad en kan verschillende muilkorven accepteren.

Alle metalen onderdelen hebben een anticorrosiecoating en zijn gemaakt van een hoogwaardige aluminiumlegering. De handbescherming en behuizing zijn gemaakt van hoogwaardig polymeer. De buitenste loop, de mondingsrem en andere kleinere elementen zijn uit metaal gefreesd. De vaste kolf is comfortabel in gebruik en maakt het richten makkelijker.

De metalen V3 versnellingsbak zorgt voor optimale prestaties en biedt een goede basis voor verdere tuning en modificaties. De batterij is ondergebracht onder de stofkap.

Een Ni-MH 1100mAh 8.4V batterij is inbegrepen!

Een oplader moet apart worden aangeschaft. Details voor CYMA CM680A AKM Sport:

Hop-up: verstelbaar

Vuurmodus: semi-automatisch

Magazijncapaciteit: 500 ronden

Energie: ca. 1,4 joule

Lengte: 935 mm

Lengte binnenloop: 455 mm

Draad: 14 mm tegen de klok in

Verbinding: Mini Tamiya

Kaliber: 6 mm

MOSFET: Nee

Versnellingsbakversie: v3

Gewicht: 2,8 kg

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen