DYE paintball masker

Dave Dehaan richtte DYE Precisions op in 1994 aan het einde van zijn succesvolle carrière als topsporter. Omdat hij de behoeften van sporters en de bestaande zwakke punten van bestaande uitrustingen kende, ontwikkelde hij in eerste instantie baanbrekende innovaties op het gebied van wintersport. Deze verbeterden niet alleen de veiligheid in deze sport, maar hielpen de atleten ook om beter te presteren.

Met de komst van paintball herkende DYE het potentieel van deze sport en veroverde snel de markt als fabrikant van paintballaccessoires. Tegenwoordig is DYE, inclusief een eigen ontwerpbureau, een van de toonaangevende fabrikanten in de paintballsector. Het bedrijf kon in korte tijd zeer snel groeien en heeft inmiddels vaste vestigingen op drie continenten van de wereld.

DYE - de bedrijfsprincipes

Als het gaat om sportuitrusting, of het nu voor wintersport of zelfs Gotcha is, heeft DYE altijd blijk gegeven van een hoog gevoel voor kwaliteit en toont dat nog steeds. Afgelopen oktober 2013 introduceerde het bedrijf zijn nieuwe paintball marker, de DYE DM 14. De marker wordt momenteel beschouwd als een van de beste paintballpistolen op de markt. 2013 was het jaar bij uitstek voor DYE: ook het nieuwe paintballmasker werd gepresenteerd aan de paintballgemeenschap: de DYE I4.

DYE I4 paintballmasker - een innovatie

Het DYE I4 paintballmasker is de eerste in zijn soort.Hier is een nieuw thermisch maskerglasformaat geïnstalleerd dat niet kan worden gecombineerd met de vorige modellen. Ondanks deze kleine tekortkoming heeft DYE volledig nieuwe functies te bieden binnen het masker die elke speler zullen inspireren. Het Gotcha-masker is ook ontworpen om compact te zijn, wat betekent dat het tijdens het spel slechts een klein slaggebied biedt. Het gezichtsveld van de I4 is aanzienlijk groter dan dat van eerdere paintballmaskers. Het glas van het masker kan binnen enkele seconden worden vervangen en dat zelfs zonder hulp van extra gereedschap. Het DYE-masker heeft een zeer laag gewicht, wat het draagcomfort van het masker echt uniek maakt.

Wilt u een DYE paintball masker kopen? Meer informatie over onze DYE paintballmaskers lees je in de individuele productbeschrijvingen.