kleurstof

DYE paintballmaskers bij Paintball Sports

Dave Dehaan richtte DYE Precisions op in 1994 aan het einde van zijn succesvolle carrière als professionele paintballspeler. Omdat hij de behoeften van sporters en de bestaande zwakke punten van bestaande uitrustingen kende, ontwikkelde hij in eerste instantie baanbrekende innovaties op het gebied van wintersport. Deze verbeterden niet alleen de veiligheid in deze sport, maar hielpen de atleten ook om beter te presteren. Met de komst van paintball herkende DYE het potentieel van deze sport en veroverde snel de markt als fabrikant van paintballaccessoires. Tegenwoordig is DYE, inclusief een eigen ontwerpbureau, een van de toonaangevende fabrikanten op dit gebied. Het bedrijf kon in korte tijd zeer snel groeien en heeft inmiddels vaste vestigingen op vele continenten van de wereld.

DYE - Het bewijs: kwaliteit overtuigt

Als het gaat om sportuitrusting, of het nu voor wintersport of paintball is, heeft DYE altijd blijk gegeven van een hoog gevoel voor kwaliteit en bewijst het meer dan ooit! In oktober 2013 introduceerde het bedrijf zijn nieuwe paintball marker, de DYE DM 14 . De marker wordt momenteel beschouwd als een van de beste markers die op de markt verkrijgbaar zijn. 2013 was HET jaar voor DYE, omdat het nieuwe paintballmasker, de DYE i4, werd geïntroduceerd in de paintballgemeenschap.

DYE I5 paintballmasker - een innovatie

Het DYE I5 paintballmasker is de directe opvolger van de bekende en populaire DYE I4. Veel functies van de DYE I4 zijn op een harde manier overgenomen en geoptimaliseerd. Het maskerframe is maar liefst 20% groter op de nieuwe I5 en biedt een onvergelijkbaar gezichtsveld. De veiligheid en vooral het draagcomfort van dit paintballmasker kon enorm worden vergroot door het eveneens nieuwe ontwerp met dubbele band. Ook het draagcomfort is sterk geoptimaliseerd door het volledig verwisselbare maskerschuim.

DYE I5 masker en marker communiceren met elkaar

Van bijzonder belang en echt geavanceerd is de compatibiliteit met het nieuwe e.VOKE-systeem , waarmee het masker en de marker kunnen worden verbonden en informatie over laadniveaus etc. kan worden verzonden, zodat een speler tijdens het spel een hoorbaar signaal kan horen wanneer hij moet verpotten. Natuurlijk kunnen andere extra's worden geprogrammeerd. Als je nog vragen hebt over het nieuwe DYE I5-masker, neem dan gewoon contact met ons op en we zullen je adviseren over dit stijlvolle high-end paintball-masker. Natuurlijk adviseren wij u ook over alle andere paintballmaskers van DYE !