APS Phantom Extremis MK8 Airsoft S-AEG (zwart)

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
APS_Phantom_Extremis_Mark_VIII-01-jpg APS_Phantom_Extremis_Mark_VIII-02.jpg APS_Phantom_Extremis_Mark_VIII-03.jpg APS_Phantom_Extremis_Mark_VIII-04.jpg APS_Phantom_Extremis_Mark_VIII-05.jpg APS_Phantom_Extremis_Mark_VIII-06.jpg APS_Phantom_Extremis_Mark_VIII-07.jpg APS_Phantom_Extremis_Mark_VIII-08.jpg APS_Phantom_Extremis_Mark_VIII-10.jpg APS_Phantom_Extremis_Mark_VIII-11.jpg APS_Phantom_Extremis_Mark_VIII-09.jpg
SKU: 8118

329,95

Momenteel niet op voorraad
De levertijd bedraagt minimaal 10-14 dagen, als het artikel verkrijgbaar is bij de leverancier.
Product beschrijving

APS Limited werd in 2001 in Hong Kong opgericht en is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van airsoftwapens en accessoires. Hoewel hun producten in China worden gemaakt, worden alle ontwerpen, kwaliteitscontroles en beheer uitgevoerd door medewerkers in Hong Kong. Het doel van APS is om haar klanten te voorzien van hoogwaardige, innovatieve producten tegen een betaalbare prijs. Ze ontwikkelen en verbeteren voortdurend hun originele producten om aan de behoeften van alle klanten te voldoen.

Geweren uit de PER - Phantom Extremis Rifle serie van APS Airsoft zijn momenteel de high-end airsoft geweren van de bekende fabrikant. Uiteraard zijn alle geweren uit deze serie voorzien van een volledig metalen behuizing om een zeer hoge mate van robuustheid in gebruik te garanderen. De optiek van de geweren is gebaseerd op verschillende scherpe M4- en AR15-geweren. APS gaat echter nog een stap verder en heeft het ontwerp voor de PER-serie gemoderniseerd. Naast het verbeteren van de algemene ergonomie, werd bij de ontwikkeling van de PER-serie ook grote nadruk gelegd op modulariteit en uitstraling. Alle punten zijn door APS zeer goed doorgevoerd waardoor de PER serie duidelijk in het high-end airsoft segment speelt. Daarnaast is deze variant voorzien van de nieuwe eSilver Edge Gearbox van APS. Naast veel versterkte onderdelen is deze versnellingsbak voorzien van een SDU V2.0 microchip met MosFet (vergelijkbaar met G&G ETU serie). De twee componenten besturen de elektrische trigger en stoppen de stroomvoorziening bij problemen om schade aan de elektronica te voorkomen. De halfautomatische schietaandrijving met de af fabriek gemonteerde componenten bereikt een schietkracht van maximaal 1,5 joule.

Details voor APS Phantom Extremis MK8 S-AEG:

Hop-up: verstelbaar

Energie: ca. 1,5 joule

Opnamemodus: halfautomatisch

Magazijncapaciteit: 150 ronden

Lengte: 846 - 928 mm

Lengte binnenloop: 455 mm

Draad: 14 mm CCW

Motor: lang

Aansluiting: T-stekker (decanen)

Kaliber: 6 mm

MOSFET: Ja

Versnellingsbakversie: v2

Gewicht: 2670g

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen