Tipmann

Koop Tippmann Paintball Maskers - Wij verkopen alleen kwaliteit

Tippmann werd opgericht in 1986 en was een van de fabrikanten die zich stevig wist te vestigen op de markt voor paintballuitrusting. Tippmann heeft in de loop der jaren verschillende innovaties ontwikkeld die het paintballspel alleen maar spannender hebben gemaakt. Paintball markers werden efficiënter gemaakt met nieuwe technologie, paintball battlepacks werden handiger en paintball maskers werden niet alleen veiliger, maar het draagcomfort werd ook aanzienlijk verbeterd.

Tippmann Paintball Maskers - 2014 was een spannend jaar

In 2014 inspireerde Tippmann de paintballgemeenschap met nieuwe innovaties. Dat jaar werden twee nieuwe technologisch geavanceerde paintball-markers geïntroduceerd. Er is een nieuw Tippmann-model paintballmasker op de markt gebracht. Het Tippmann paintball-masker, uitgebracht in 2014, maakt meerdere individuele configuraties mogelijk, evenals een nieuwe hoogwaardige anti-mistlens met een geïntegreerde quick-release-functie. Patenten voor beide nieuwe technologieën zijn al lang in behandeling.

Tippmann paintballmaskers - de huidige modellen

Met de paintball masker verhuur in het zwart heb je een hoogwaardige beschermingsmogelijkheid op het paintballveld.

Dit paintball masker is door de Amerikaanse paintball fabrikant Tippmann speciaal ontwikkeld voor toernooi paintball. Het masker is daarom extreem robuust en overtuigt door zijn hoge gebruiksvriendelijkheid en unieke prijs-prestatieverhouding. Je kunt de Valor momenteel in twee verschillende uitvoeringen kopen, één met en één zonder thermisch glas. Vanwege de huidige veiligheidsnorm mag men niet zonder thermisch glas, niet alleen als brildrager. De royale snit op de kin, kaak en oren is ook kenmerkend voor het huidige Tippmann paintballmasker. Dit garandeert een uniek draagcomfort. Dit masker heeft ook een geïntegreerde zonwering, wat betekent dat zelfs sterke zonnestralen het gezichtsveld tijdens het spelen niet beperken. Het glas van het paintballmasker is al inwisselbaar in de Valor.

Wilt u goedkoop een Tippmann paintball masker kopen, dan bent u in onze online shop aan het juiste adres. We voeren een grote verscheidenheid aan modellen van het Amerikaanse bedrijf. Onze unieke prijs-prestatieverhouding zal u inspireren. Als u vragen heeft, hetzij per e-mail, per telefoon of direct ter plaatse, neem dan gewoon contact met ons op. Onze medewerkers nemen altijd graag de tijd om eventuele eventualiteiten op te helderen. Een goede gelegenheid om eens rond te kijken in ons assortiment, want we hebben ook paintballmaskers van andere bekende fabrikanten, zoals HK Army , DYE , Empire naar Proto .