PowAir Rechte Broek Paintball Remote System (zwart)

POWAIR_STRAIGHT_HOSE_REMOTE_SYSTEM ASA_DETAILON_OFF_FLASCHEPOWAIR_STRAIGHT_HOSE_REMOTE_SYSTEM_FRONTPOWAIR_STRAIGHT_HOSE_REMOTE_SYSTEM_BACKPowAir_Spareparts_Kit_O-ring_kitPowAir_Spareparts_Kit_O-ring_kit_details
SKU: 2685

36,95

Op voorraad
Product beschrijving

Het merk PowAir staat voor de hoogste kwaliteit en de beste materialen als het gaat om HP systemen en luchtdruk accessoires voor paintball en airsoft sporten.

Het Straight Hose Remote System heeft een rechte slang met een lengte van 100cm. Deze is of afgedekt met Kevlar (zwarte uitvoering) of met een roestvrijstalen kap (zilveren uitvoering). De buis hangt tijdens het spelen vrij langs de zijkant van het toestel en zorgt zo voor optimale bewegingsvrijheid in elke speelsituatie.

Het Straight Hose Remote System heeft een flesaansluiting met aan/uit-functie en een ASA-aansluiting met snelkoppeling die kan worden losgekoppeld van de marker zodra de slang volledig is leeggelopen.

Alle PowAir remote systemen maken alleen gebruik van zeer hoogwaardige en dikwandige slangen voor maximale luchtstroom en een lange levensduur van het product. Dit remote systeem is geschikt voor alle paintball markers en airsoft guns met een standaard ASA adapter of remote verbinding.

Elk PowAir Remote-systeem wordt ook geleverd met een grote set reserveonderdelen die alle afdichtingen van het slangsysteem bevat en voldoende is voor maximaal 3 volledige reparaties.

Productdetails van het PowAir Straigh Hose Remote System:- Rechte slang, ca. 100cm lang

- Flesaansluiting met aan/uit ventiel

- ASA aansluiting met snelkoppeling

- Hoogwaardig materiaal

- Optimale luchtstroom

- Levering in een stabiele, bedrukte blister

- Grote reserveonderdelenset voor maximaal 3 reparaties

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen