PowAir Comfort Slide Paintball afstandsbedieningssysteem (zwart)

POWAIR_Comfort_SLIDE_REMOTE_SYSTEM PowAir_Spareparts_Kit_O-ring_kit PowAir_Spareparts_Kit_O-ring_kit_details PowAir_Comfort_slide_paintball_remote_system_spare_parts ASA_DETAIL BILDER_02_03_2020_0001_Ebene 13 ON_OFF_FLASCHE
SKU: 2688

39,95

Op voorraad
Product beschrijving

Het merk PowAir staat voor de hoogste kwaliteit en de beste materialen als het gaat om HP systemen en luchtdruk accessoires voor paintball en airsoft sporten.

Het Comfort Slide Remote System heeft een spiraalslang die kan worden verlengd tot een totale lengte van maximaal 3 meter. Dit garandeert maximale bewegingsvrijheid in elke spelsituatie. Door de opgerolde vorm draait de slang altijd tot de kleinst mogelijke lengte zonder te bungelen.

Het Comfort Slide Remote System heeft ook een flesaansluiting met aan/uit-functie, een ASA-aansluiting met snelkoppeling en een schuifontluchter voor snelle ontluchting van de koppeling op de ASA-adapter. De Comfort-Slide controller is beduidend groter dan het compactere Smart-Slide vergelijkingsmodel. Maar het is ergonomisch gevormd en zorgt voor onmiddellijke ontluchting van de koppeling en de daaropvolgende scheiding van de ASA van de externe slang door simpelweg de schuifregelaar terug te trekken. Hierdoor kan de marker afzonderlijk worden gehanteerd voor onderhoud terwijl de slang is losgekoppeld zonder drukverlies. Om door te gaan met spelen, sluit u gewoon de ASA-adapter weer aan (werkt als de snelkoppeling op een luchtstation) en duwt u de schuifregelaar weer naar voren. - De lucht stroomt terug in de marker.

Alle PowAir remote systemen gebruiken alleen zeer hoogwaardige en dikwandige slangen voor maximale luchtstroom en een lange levensduur van het product. Dit remote systeem is geschikt voor alle paintball markers en airsoft guns met een standaard ASA adapter of remote verbinding.

Elk PowAir Remote-systeem wordt ook geleverd met een grote set reserveonderdelen die alle slangsysteemafdichtingen bevat en voldoende is voor maximaal 3 volledige reparaties.

Productdetails van het PowAir Comfort Slide Remote Systeem:- Flesaansluiting met aan/uit ventiel

- ASA aansluiting met snelkoppeling en Comfort Slide Bleeder

- flexibele, rekbare slang (tot 300cm lengte!)

- Hoogwaardig materiaal

- Optimale luchtstroom

- Levering in een stabiele, bedrukte blister

- Grote reserveonderdelenset voor maximaal 3 reparaties

4,0
Gebaseerd op 1 beoordeling
5 sterren
0%
4 sterren
100
100%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-1 van 1 beoordeling
  1. Dichtring nicht vergessen sonst qulitativ echt gut

    (0) (0)
Een beoordeling toevoegen

Annuleer