Uw UMAREX online shop - koop hier nu T4E-producten

Het merk UMAREX is een van de bekendste leveranciers van producten voor thuisverdediging en zelfverdediging in Duitsland. In onze Umarex shop bieden wij u het complete assortiment handvuurwapens en alle bijbehorende accessoires en soorten munitie. Met zijn T4E-serie brengt Umarex een beetje meer veiligheid in particuliere huishoudens en dat alles zonder wapenvergunning of officiële vereisten. Alle modellen die wij aanbieden zijn gratis vuurwapens die elke volwassen burger zonder voorafgaand onderzoek kan verwerven. De Umarex T4E-modellen worden vanwege hun natuurgetrouwe uiterlijk ook steeds populairder in het trainingsgebied en bij MagFed-paintballspelers .

De meest populaire UMAREX T4E-pistolen

Een van de meest bekende modellen in de Umarex T4E serie is de al jaren populaire Walther PPQ in kaliber 43 . Deze zogenaamde RAM paintball marker ziet er niet alleen uit als een echt pistool, hij werkt ook zo. De trekker, het schuifmechanisme en het uitwerpen van het magazijn zijn hetzelfde als bij het originele Walther PPQ-wapen en zorgen zo niet alleen voor een bedrieglijk echt uiterlijk, maar ook voor een honderd procent realistisch trainingseffect. Ook qua afschrikking zijn de Umarex Walther PPQ T4E modellen erg populair, omdat een aanvaller nauwelijks het verschil kan zien met een scherp wapen en voorlopig zeker op afstand zal blijven.

De Umarex HDR 50 revolver - de prijshit!

Als je van hoge kwaliteit en toch goedkoop houdt, zul je dol zijn op de UMAREX HDR50-revolver die in 2019 wordt gepresenteerd. de cal 50 revolver vuurt alle soorten Umarex T4E-munitie af. Of het nu pepperballs, rubberen kogels of markeringsmunitie zijn. Met een aanschafprijs van nog geen 100 euro is dit wapen de absolute non-plus-ultra als het gaat om betaalbare thuisverdediging. Honderden klanten kunnen zich niet vergissen en hebben van de HDR 50 hun eerste keus zelfverdedigingswapen gemaakt. U kunt de HDR 50 revolver bij ons krijgen in een complete zelfverdediging startset inclusief 12g Co2 capsules en munitie. Bestel nu hier.

Het nieuwe Umarex HDP 50-pistool - Nu hier verkrijgbaar!

Umarex heeft een nieuw pistool voor 2020 in de Cal. 50 aangekondigd. Deze gaat HDP 50 heten en komt op de markt voor de absolute topprijs van slechts 99,95 euro. Het nieuwe model is al beschikbaar hier in de Umarex online shop en kan direct worden besteld en gekocht. Het 6-shot-model is gemaakt van massief polymeer en maakt, net als alle Umarex-producten, indruk met zijn gevoel en ontwerp over de hele linie.