Virtue Spire 260 IR2 Paintball Hopper / Loader (zwart)

Virtue_Spire_260_IR_2_Paintball_Hopper_Loader_schwarz-1 Virtue_Spire_260_IR_2_Paintball_Hopper_Loader_schwarz_backVirtue_Spire_260_IR_2_Paintball_Hopper_Loader_schwarz_frontVirtue_Spire_260_IR_2_Paintball_Hopper_Loader_schwarz_sideVirtue_Spire_260_IR_2_Paintball_Hopper_Loader_schwarz_inside Virtue_Spire_260_IR_2_Paintball_Hopper_Loader_schwarz_back Virtue_Spire_260_IR_2_Paintball_Hopper_Loader_schwarz_front Virtue_Spire_260_IR_2_Paintball_Hopper_Loader_schwarz_side Virtue_Spire_260_IR_2_Paintball_Hopper_Loader_schwarz_inside
SKU: 6009

129,95

Momenteel niet op voorraad
De levertijd bedraagt minimaal 10-14 dagen, als het artikel verkrijgbaar is bij de leverancier.
Product beschrijving

Virtue Spire 260 IR 2 Paintball Hopper/lader

Met zijn nieuwe Spire IR 2 Hopper betreedt Virtue de middenklasse en het instapgebied van paintball-e-loaders. Tot nu toe moesten kopers van een Virtue Spire diep in de buidel tasten om het nieuwste speeltje van het innovatieve high-end merk Virtue in handen te krijgen. Dit zou nu voorbij moeten zijn. Met de Virtue Spire IR 2 kan elke paintballer nu een Virtue Spire op zijn pistool zetten.

De Virtue Spire is qua uiterlijk en functie bijna identiek aan de "grote" Spire. Wel met wat oudere en afgeslankte techniek. De Spire IR 2 is gebaseerd op de "oude" Spire 200 of Spire 260 loader. Maar het overtuigt met de gebruikelijke goede deugd-kwaliteit en natuurlijk met een uitstekende prijs-prestatieverhouding.

De Spire IR is ook compatibel met de meeste upgradeproducten van Virtue Spire. Onder andere de populaire Spring Ram en het nieuwe NCharge accupakket.

Kenmerken van de Virtue Spire IR 2 Loader:

- Capaciteit van 260 ballen

- beoordeel Spire kwaliteit & optiek

- Batterijbesparende, duurzame Spire-technologie

- 3-eye-feedingtechnologie (houdt via 3 infraroodsensoren het proces van de verf binnenin in de gaten)

- Upgradebalk (Ncharge, Spring Ramp, 260 Shell)

- Een van de goedkoopste high-end laders

Productvideo voor Virtue Spire 260 IR2 Paintball Hopper / Loader (zwart)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen