SwissEye G-TAC Airsoft bril incl. 3 glazen (zwart)

SKU: 6163

79,95

Weinig items beschikbaar
Share us
Beschrijving van het product

Het merk SwissEye behoort tot de absolute topmerken als het gaat om hoogwaardige veiligheidsbrillen voor de airsoftsport. We hebben bewust gekozen voor de premium producten van SwissEye, ook al zijn die wat duurder dan andere airsoft brillen. De extreem robuuste afwerking en de hoogwaardige afwerking van deze bril hebben ons uiteindelijk gewoon overtuigd.

Dit model is de SwissEye G-TAC veiligheidsbril met ballistisch glas en een extra breed montuur voor maximale allround bescherming van de ogen.

Het heeft een geïntegreerd ventilatiesysteem, een antikras- en anticondenscoating en 100% UVA-, UVB- en UVC-bescherming tot 400 nm (nanometer) en een elastische lens met een siliconencoating voor een betere grip.

Daarnaast wordt dit model geleverd met 2 extra schijven in de kleuren oranje en smoke. Indien nodig worden deze extra ruiten eenvoudig met een magneethouder op het heldere glas geplaatst en daar stevig en veilig vastgehouden. Als speler kun je de bril altijd aanpassen aan de huidige lichtomstandigheden. Een bril voor alle gelegenheden.

De levering bevat een microvezelzakje dat om de riem wordt geplaatst en extra opbergruimte biedt voor de twee gekleurde lenzen.

Dit model is ook geschikt voor de SwissEye RX clip adapter voor lenzen op sterkte. De adapter moet apart worden aangeschaft. De brillen kunnen door vrijwel elke opticien worden gemaakt.

Uiteraard zijn alle SwissEye Airsoft-brillen officieel gecertificeerd en dus absoluut veilig te gebruiken op het veld. Maximale kwaliteit voor uw persoonlijke veiligheid.

Leveringsomvang van de SwissEye G-TAC Airsoft-bril:

- SwissEye G-TAC Airsoft-bril met elastische brilband

- Glazen kunnen worden vervangen met extra ruiten

- Geleverd met 2 extra lenzen: rook, oranje (geschikt voor alle lichtomstandigheden)

- Transporttas van microvezel

- RX-clipadapter voor lenzen op sterkte kan als optie achteraf worden gemonteerd ( niet inbegrepen!)

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *