Dye I5 Paintball Thermisch Masker EMERALD (groen/zwart)

Dye_I5_Paintball_Thermal_Maske_EMERALD_gr-n_schwarz Dye_I5_Paintball_Thermal_Maske_EMERALD_grün_schwarz_front Dye_I5_Paintball_Thermal_Maske_EMERALD_grün_schwarz_left Dye_I5_Paintball_Thermal_Maske_EMERALD_grün_schwarz_view Dye_I5_Paintball_Thermal_Maske_EMERALD_grün_schwarz_front Dye_I5_Paintball_Thermal_Maske_EMERALD_grün_schwarz_left Dye_I5_Paintball_Thermal_Maske_EMERALD_grün_schwarz_view
SKU: PSH-8379

194,95

Op voorraad
Product beschrijving

Het Dye I5 paintballmasker stelt nieuwe normen in beschermende paintballkleding. Talrijke kenmerken van het bekende en zeer populaire Dye I4-masker zijn overgenomen, herzien en in sommige gevallen sterk verbeterd en aangepast.

De Dye I5 heeft een maskerframe dat ongeveer 20% groter is, een nieuw ontwerp met dubbele band waardoor het masker aanzienlijk veiliger en comfortabeler te dragen is, evenals een volledig vervangbaar maskerschuim dat ook nog beter en zachter is geworden dan in de vorige modellen.

Een van de meest interessante punten is de compatibiliteit met het nieuwe e.VOKE-systeem, waarmee het Dye I5-masker kan communiceren met marker en hopper. De speler krijgt bijvoorbeeld een signaal in zijn oor als hij moet verpotten. Andere functies zijn ook programmeerbaar.

Kenmerken van het Dye I5 Paintball-masker

- 20% groter maskerframe dan de Dye I4

- Compatibel met alle Dye I4-brillen

- nieuw ontwerp met dubbele band voor maskerband

- volledig vervangbaar maskerschuim

- Herontworpen oorkussens

- Compatibel met het e.VOKE-systeem voor in-game gegevensoverdracht

Productvideo voor het Dye I5 paintballmasker

Productvideo voor Dye I5 Paintball Thermisch Masker EMERALD (groen/zwart)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen