Planet Eclipse EGO LV2 Paintball Marker SILVERBACK (zilver/grijs)

Planet_Eclipse_EGO_LV2_Silverback_silber_grau Planet_Eclipse_EGO_LV2_Silverback_silber_grau_seite Planet_Eclipse_EGO_LV2_Paintball_Markierer_barrel Planet_Eclipse_EGO_LV2_Paintball_Markierer_body Planet_Eclipse_EGO_LV2_Paintball_Markierer_grip Planet_Eclipse_EGO_LV2_Paintball_Markierer_reg Planet_Eclipse_EGO_LV2_Paintball_Markierer_side
SKU: 6728

1.699,95

Weinig artikelen beschikbaar
Product beschrijving

Planet Eclipse EGO LV2 Paintball Marker

The Ego - Een marker die zijn tijd bepaalt. Niet alleen voor Planet Eclipse, maar ook voor de sport zelf. The Ego herdefinieerde de normen voor prestaties en betrouwbaarheid. Deze standaarden werden de maatstaf voor alle andere markers en zijn dat nog steeds, zelfs 18 jaar na hun oorspronkelijke debuut.

En hier zijn we dan, met de nieuwste iteratie. Gesmeed in het vuur van succes en klaar om de legendarische naam Ego door nieuwe generaties te dragen.

De innovaties:

Voor Ego-fans is het de tubeless constructie van de LV2 die de krantenkoppen haalt, omdat hij voor velen hoog op de must-have-lijst staat. Maar er valt nog zoveel meer te ontdekken. De gereedschapsloze omhullende handgrepen aan de achterkant en de ergonomisch ontworpen handgreep aan de voorkant, waarin het geheel nieuw ontworpen HPR- en LPR-pakket is ondergebracht, verbeteren de stabiliteit van de LV2 aanzienlijk. De grote duimruimte tussen de foregrip en de trekkerbeugel geeft spelers meer vrijheid en behendigheid in de hand, waardoor het wisselen van positie moeiteloos gaat.

Aan de achterkant hebben de nieuwe, gereedschapsloze omhullende handgrepen volledig afgedichte drukknopen om modder en water buiten te houden. De ergonomisch opnieuw ontworpen handgrepen zorgen voor snelle en gemakkelijke toegang tot de belangrijkste bedieningsfuncties (pas op, het wordt spannend) zoals de batterij, het geheel nieuwe MME (Modular Marker Electronics) elektronicapakket met USB en optionele BLE (Bluetooth Low Energy) mogelijkheid, en het OLED-display, nieuwe gereedschapsloze oogafdekkingen, instelbare stroomregelaars in de nieuwe door de gebruiker te onderhouden solenoïde. (Haal diep adem en sorteer, we zijn nog niet klaar). Zelfs het trekkermechanisme is opnieuw ontworpen om plaats te bieden aan een verscheidenheid aan vastgeschroefde trekkerschoenen, waardoor u niet alleen het gevoel van de trekker kunt aanpassen met magnetische en veerretouraanpassingen, maar ook het gevoel van de contactpunten op de trekker zelf.

De LV2 is de eerste Eclipse-marker met het verbazingwekkende nieuwe Shaft S63-loopsysteem. Met het gloednieuwe Eclipse PWR-inzetstuk zet deze nieuwe 3-delige loop de nieuwe gouden standaard voor verwisselbare inzetloopsystemen. Elke LV2 wordt geleverd met twee micro-geslepen en kleurgecodeerde 8,5" wisselplaten (.689 en .685), met een volledig assortiment van andere boormaten en andere accessoires die afzonderlijk worden verkocht. Wat de LV2 onderscheidt van zijn concurrenten, is de breedte van zijn Elke LV2 wordt individueel afgesteld in de fabriek en is direct uit de doos klaar voor gebruik in elke omgeving en elk formaat. Stel gewoon de snelheid in en ga aan de slag.

Niet nodig, maar geweldig voor sommigen:

Maar voor wie van knutselen houdt, is de LV2 de marker bij uitstek, vooral door zijn enorme instelmogelijkheden, of beter gezegd door zijn afstembaarheid. We denken niet dat er ooit een marker is geweest met meer aanpasbaarheid dan de LV-lijn. Met HPR, LPR, Dwell, vooruit en achteruit Rammer-snelheidsregeling en zelfs optionele Rammer-gewichten (inbegrepen), zijn er zoveel manieren om het gevoel en de efficiëntie van uw LV2 af te stemmen om de game-ervaring te krijgen die u wilt. Voor de overwinning.

Kenmerken:

- Tubeless ontwerp

- Genees FT-bout

- Unieke LPR/HPR combinatie

- Nieuwe elektronica MME (Modular Marker Electronics)

- Modulair en driedelig S63-loopsysteem inclusief .689 en .685 PWR-behuizing

- Gereedschapsloze oogafdekkingen

- OLED-scherm

- Gereedschapsloze voor- en achtergreeppanelen

- Bluetooth (BLE)-interface

- Slechts 115 psi werkdruk dankzij een groter kamervolume

- Nieuwe lowrise feedneck met hendelzoeker

- Nieuw ontwikkelde SMC-solenoïde met dubbele SFR

- Herontworpen markeerdoos

- Zig 3 zware en lichte stamper

- Gestapelde buis met het werkingsprincipe van de hefboomklep

- Compatibel met USB e-portal

- Mestriggers

Leveringsomvang:

- Met stof beklede aluminium koffer met ritssluiting

- Planeetverduistering EGO LV2

- Een S63 vat voorstuk 14.5"

- Een S63 loop terug

- Twee S63 PWR-behuizingen in .689 en .685

- Planet Eclipse inbussleutelset

- Planet Eclipse-olie, 10 ml

- Planet Eclipse hardloopsok

- EGO LV2 reserveonderdelenset inclusief SFR-gereedschap

- Handleiding, Engels

Productvideo voor Planet Eclipse EGO LV2 Paintball Marker SILVERBACK (zilver/grijs)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

5,0
Gebaseerd op 1 beoordeling
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-1 van 1 beoordeling
  1. Der Silverback ist ein echt geiler Markierer! Super-Design und zuverlässige Performance. Ich liebe ihn auf dem Spielfeld!

    (0) (0)
Een beoordeling toevoegen

Annuleer