Planet Eclipse EMEK 100 Verhuur Paintball Marker (Zwart)

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
Planet_Eclipse_EMEK_100_Paintball_Markierer_kaufen Planet_Eclipse_EMEK_100_Paintball_Markierer_shop Planet_Eclipse_EMEK_100_Paintball_Markierer_front Planet_Eclipse_EMEK_100_Paintball_Markierer_back Planet_Eclipse_EMEK_100_Paintball_Markierer_Trigger Planet_Eclipse_EMEK_100_Paintball_Markierer_shop Planet_Eclipse_EMEK_100_Paintball_Markierer_front Planet_Eclipse_EMEK_100_Paintball_Markierer_back Planet_Eclipse_EMEK_100_Paintball_Markierer_Trigger
SKU: 4674

278,95

Op voorraad
Product beschrijving

De nieuwe EMEK 100 van Planet Eclipse is nu ook verkrijgbaar als retailversie voor eindklanten in het instapsegment. De EMEK is oorspronkelijk ontwikkeld als een super robuuste veldmarkering voor veldoperators. Door de grote vraag heeft het model nu ook zijn intrede gedaan in de particuliere sector voor eindgebruikers, zodat iedereen kan genieten van deze zeer hoogwaardige en toch goedkope paintball marker.

De EMEK is een mechanische plunjerklepmarker met een gesloten behuizing. Door het spoolvalve bolt-systeem, dat overigens vooral in toernooimarkers te vinden is, is het zeer stil, luchtbesparend en zacht voor de bal, wat betekent dat ook premium paintballs en wat hardere high-end munitie kunnen worden afgevuurd met de EMEK.

Kenmerken van de Planet Eclipse EMEK 100:

- Mechanisch spoelventielsysteem

- Robuuste kunststof behuizing

- Onderhoudsarm boutsysteem

- Kan grotendeels zonder gereedschap worden gedemonteerd en onderhouden

- Cal. 68

- PAL klaarProductvideo voor Planet Eclipse EMEK 100 Verhuur Paintball Marker (Zwart)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen