FIELD Premium Paintballs voor velden (doos van 2000) - ROZE/BLAUW

FIELD_Premium_Paintballs_2000er_Karton_exklusiv_fuer_Spielfelder_pink_lila-jpg FIELD_Premium_Paintballs_2000er_Karton_exklusiv_fuer_Spielfelder_pink_lila_beutel.jpg FIELD_Premium_Paintballs_2000er_Karton_exklusiv_fuer_Spielfelder_pink_lila_500er_beutel.jpg FIELD_Premium_Paintballs_2000er_Karton_exklusiv_fuer_Spielfelder_pink_lila_einzeln.jpg FIELD_Premium_Paintballs_2000er_Karton_exklusiv_fuer_Spielfelder_pink_lila_Fuellung.jpg FIELD_Premium_Paintballs_fuer_Spielfelder_pink_gruen_Palette.jpg
SKU: 5057

99,95

Op voorraad
Product beschrijving

VELD Premium paintballs voor speelvelden.

Deze paintballballen zijn speciaal ontwikkeld voor verkoop op paintballfaciliteiten waar FPO (Field Paint Only) van toepassing is of waar een verhuurbedrijf aanwezig is. Een solide product voor paintballveldexploitanten en iedereen die er een wil worden. Bij deze paintballs werd specifiek rekening gehouden met de eisen en wensen van de veldoperators.

Deze paintballs zijn uitsluitend bedoeld voor distributie op paintballvelden en zijn geschikt voor alle soorten paintballmarkers op locatie. Of het nu gaat om huuruitrusting, hobbyspelers met eigen uitrusting of voor toernooiteams in training. Met FIELD Premium Paintballs heb je slechts één bal nodig voor alle gebieden op je systeem.

De hoogwaardige en 100% biologisch afbreekbare vulling zorgt voor minder vuil, vervuiling en resten op uw systeem en beschermt de hoezen en het huurmateriaal.

Het unieke, zeer opvallende boxontwerp en de tweekleurige schaal van de paintballs zorgen voor een soepele FPO-werking van uw systeem. Buitenlandse paintballs worden direct herkend. Om gewenning te voorkomen, kunnen veldoperators bovendien kiezen uit 4 wisselende kleurvarianten voor de schaal en vulling.

Productdetails van de FIELD Premium Paintballs

- Uniek opvallend kratontwerp

- Tweekleurige schaal (verschillende kleurvarianten selecteerbaar)

- kleur van de vulling ROZE

- Premium paintballs van topkwaliteit

- Middelsterke schaal, geschikt voor alle markertypes

- 100% biologisch afbreekbare vulling (laag residu)

- Gemaakt voor verhuurbedrijven, zelfbouwers en teamtrainingen

- Ideaal voor FPO-operators

- Doos van 2000, bevat 4x 500 zakjes paintballs

- Exclusief voor speelvelden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen