FIELD Premium Paintballs voor velden (doos van 2000) - BLAUW/GEEL

FIELD_Premium_Paintballs_2000er_Karton_exklusiv_fuer_Spielfelder_blau_gelb-jpg FIELD_Premium_Paintballs_2000er_Karton_exklusiv_fuer_Spielfelder_blau_gelb_beutel.jpg FIELD_Premium_Paintballs_2000er_Karton_exklusiv_fuer_Spielfelder_blau_gelb_500er_beutel.jpg FIELD_Premium_Paintballs_2000er_Karton_exklusiv_fuer_Spielfelder_blau_gelb_einzeln.jpg FIELD_Premium_Paintballs_2000er_Karton_exklusiv_fuer_Spielfelder_blau_gelb_Fuellung.jpg FIELD_Premium_Paintballs_fuer_Spielfelder_blau_gelb_Palette.jpg
SKU: 5187

99,95

Op voorraad
Product beschrijving

FIELD Premium paintballs voor speelvelden.

Deze paintballballen zijn speciaal ontwikkeld voor verkoop op paintballfaciliteiten waar FPO (Field Paint Only) van toepassing is of waar een verhuurbedrijf is. Een solide product voor operators van paintballvelden en iedereen die dat wil worden. Bij deze paintballs werd specifiek rekening gehouden met de eisen en wensen van de veldoperators.

Deze paintballs zijn uitsluitend bedoeld voor distributie naar paintballvelden en zijn geschikt voor alle soorten paintballmarkers op locatie. Of het nu gaat om huuruitrusting, hobbyspelers met eigen uitrusting of voor toernooiteams in opleiding. Met FIELD Premium Paintballs heb je slechts één bal nodig voor alle gebieden op je systeem.

De hoogwaardige en 100% biologisch afbreekbare vulling zorgt voor minder vuil, vervuiling en resten op uw systeem en beschermt de hoezen en de huurapparatuur.

Het unieke, zeer opvallende ontwerp van de doos en de tweekleurige schaal van de paintballs zorgen voor een soepele FPO-werking van uw systeem. Buitenlandse paintballs worden direct herkend. Om het wennen te voorkomen, kunnen veldoperators ook kiezen tussen 4 wisselende kleurvarianten voor de schaal en vulling.

Productdetails van de FIELD Premium Paintballs

- Uniek opvallend kratontwerp

- Tweekleurige schaal (verschillende kleurvarianten selecteerbaar)

- Kleur van de vulling GEEL

- Premium paintballs van topkwaliteit

- Middelsterke schaal, geschikt voor alle soorten markers

- 100% biologisch afbreekbare vulling (weinig residu)

- Gemaakt voor verhuurbedrijven, zelfbouwers en teamtrainingen

- Ideaal voor FPO-operators

- 2000 doos, bevat 4x 500 zakken paintballs

- Exclusief voor alleen speelvelden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen