DELTA SIX Spec-Ops tactisch shirt / gevechtsshirt 2.0 (multicamo)

DSG_Spec_Ops_Paintball_Jersey_Multicam_Front DSG_Spec_Ops_Paintball_Jersey_Multicam_Back DSG_Spec_Ops_Paintball_Jersey_Multicam_Reisverschluss Delta_Six_Produktverpackung_schwarz Groessentabelle_Delta_Six_Spec_Ops_Tactical_Jersey
SKU: 1086

54,95

groesse

Product beschrijving

De Spec-Ops Paintball / Airsoft Jerseys zijn gemaakt van zeer licht maar duurzaam materiaal. Het borst- en ruggedeelte bestaat uit een dunner, elastisch en ademend materiaal en biedt daardoor optimaal draagcomfort en veel bewegingsvrijheid.

Zowel de kraag als de schouders en mouwen zijn gemaakt van hetzelfde stevige materiaal waar de Spec-Ops broek van gemaakt is. Dit materiaal is bovendien vezelversterkt en daardoor extreem veerkrachtig. Extra bescherming en stabiliteit worden ook geboden door vullingen in het schouder- en onderarmgebied.

In tegenstelling tot veel andere jerseys in de paintballsector, heeft dit model bewust afgezien van dikke vulling in het borstgebied om meer bewegingsvrijheid te garanderen en om het dragen van vesten, battlepacks, etc. zo comfortabel mogelijk te maken zonder vervelende vulling.

Deze speciale constructie maakt de trui flexibeler en veel comfortabeler om te dragen, waardoor hij een voordeel heeft ten opzichte van vergelijkbare scenario-truien

Kenmerken van de Spec-Ops Tactical Jersey:

- Zeer lichte, elastische en ademende stof op de borst en rug

- Zeer slijtvaste, vezelversterkte stof in de nek, schouders en armen

- Padding in het gebied van de schouders en onderarmen

- Rits in het Windbraker-principe waarmee de halslijn naar de borst kan worden geopend

- Grote klittenbandgebieden op beide mouwen voor het bevestigen van teamlogo's, patches en badges

- Goot, geïntegreerde zakken met ritssluiting onder klittenbandpanelen in beide mouwen

- Het polsgedeelte van de trui kan worden aangepast met klittenband, bijvoorbeeld om aan te passen aan handschoenen enz.

- Zeer lichte en duurzame stof

- De jersey heeft een slim-fit V-cut, waardoor hij bij de heupen iets smaller is dan bij de schouders. Hierdoor zwelt het shirt niet onaangenaam op zoals andere vergelijkbare tactische shirts en jacks.