XRCS Paintball Tournament Jersey (zwart/paars)

XRCS_Paintball_Jersey_schwarz_lila XRCS_Paintball_Jersey_schwarz_lila_links XRCS_Paintball_Jersey_schwarz_lila_rechts XRCS_Paintball_Jersey_schwarz_lila_rueckseite Groessentabelle_XRCS_Paintball_Jerseys
SKU: 3285

Oorspronkelijke prijs was: 39,95€.Huidige prijs is: 19,95€.

groesse

Product beschrijving

De nieuwe XRCS paintballshirts bieden hoge kwaliteit en een aantrekkelijk design tegen een absolute topprijs. Als je op zoek bent naar een goedkoop teamshirt, of gewoon op zoek bent naar een goedkoop trainingsshirt, dan ben je bij XRCS aan het juiste adres.

De nieuwe trainingsshirts hebben een sportieve snit en bieden dankzij het minimalistische design ook de mogelijkheid om extra logo's en afbeeldingen toe te voegen. Je kunt het shirt bijvoorbeeld uitbreiden met het logo van je eigen team of de teamsponsors en zo een geweldig teamshirt krijgen voor een lage prijs.

In de loop van de steeds verder toenemende UltraLite-trend werd ook deze trui ontdaan van overbodige vulling. Net als andere topfabrikanten biedt XRCS ook in de basisversie een eenvoudige maar stevige trui aan die vrijwel niets te wensen overlaat. De speler kan de gewenste vulling (in de vorm van een borstplaat of iets dergelijks) als beschermende uitrusting onder de trui dragen.

De XRCS is verkrijgbaar in 5 kleurvarianten en in de maten S t/m 3XL.

Productdetails van de XRCS Paintball Training Jersey:

- Hoogwaardig jerseymateriaal

- modern, aantrekkelijk ontwerp

- Veel vrije ruimte om teamlogo's en merklogo's toe te passen

- Geweldige basis voor een teamtrui

- Geen vulling (UltraLite-versie)

- Beschikbare maten S t/m 3XL (maak een keuze!)

- Kleur: zwart/ paars

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen