XRCS Paintball Tournament Jersey (zwart/rood)

XRCS_Paintball_Jersey_schwarz_rot XRCS_Paintball_Jersey_schwarz_rot_links XRCS_Paintball_Jersey_schwarz_rot_rechts XRCS_Paintball_Jersey_schwarz_rot_rueckseite Groessentabelle_XRCS_Paintball_Jerseys
SKU: 3286

Oorspronkelijke prijs was: 39,95€.Huidige prijs is: 19,95€.

groesse

Product beschrijving

De nieuwe XRCS paintballshirts bieden een hoge kwaliteit en een aantrekkelijk design voor een absolute topprijs. Als je op zoek bent naar een goedkoop teamshirt, of gewoon op zoek bent naar een goedkoop trainingsshirt, dan ben je bij XRCS aan het juiste adres.

De nieuwe trainingsshirts hebben een sportieve snit en bieden dankzij het minimalistische design ook de mogelijkheid om extra logo's en afbeeldingen toe te voegen. Zo kun je het shirt uitbreiden met het logo van je eigen team of de teamsponsors en krijg je voor een zacht prijsje een mooi teamshirt.

In de loop van de steeds sterker wordende UltraLite-trend werd ook deze trui afgezien van overbodige vulling. Net als andere topfabrikanten biedt XRCS ook in de basisversie een eenvoudig maar degelijk shirt aan dat praktisch niets te wensen overlaat. De speler kan de gewenste vulling (in de vorm van een borstplaat of iets dergelijks) dragen als beschermende uitrusting onder de trui.

De XRCS is verkrijgbaar in 5 kleurvarianten en in de maten S t/m 3XL.

Productdetails van het XRCS Paintball Trainingsshirt:

- Jerseymateriaal van hoge kwaliteit

- modern, aantrekkelijk design

- Veel vrije ruimte om teamlogo's en merklogo's aan te brengen

- Geweldige basis voor een teamshirt

- Geen vulling (UltraLite-versie)

- Beschikbare maten S t/m 3XL (kies alstublieft!)

- Kleur: zwart/ rood

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen