DELTA SIX MPB-50 Paintball / Home Defense Pistol Cal. 50 Action-pakket (zwart)

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
DELTA_SIX_MPB50_Magfed_Paintball_Pistole_Action_Pack DELTA_SIX_MPB-50_Paintball_Pistole_link DELTA_SIX_MPB-50_Paintball_Pistole DELTA_Six_MPB50_Pistolenholser_Schwarz DELTA_SIX_MPB-50_Paintball_Pistole_Verpackung DELTA_SIX_MPB50_Magfed_Paintball_Pistole_2er_Pack_Magazine
SKU: 5040

219,95

Momenteel niet op voorraad
De levertijd bedraagt minimaal 10-14 dagen, als het artikel verkrijgbaar is bij de leverancier.
Product beschrijving

Het DELTA SIX MPB-50-pistool in een actiepakket met in totaal 4 magazijnen, een Kydex-pistoolholster met harde schaal en 10 12g Co2-capsules voor het bedienen van het pistool.

Het nieuwe DELTA SIX MPB-50 MagFed paintballpistool / thuisverdedigingspistool in Cal. 50 is een betrouwbare metgezel met een realistische uitstraling. Milsim-fans, MagFed-paintballers en iedereen die geïnteresseerd is in thuisverdediging en ook waarde hecht aan visuele afschrikking, is bij dit product aan het juiste adres.

Het kleine kaliber (Cal. 50) maakt een aanzienlijk hogere uittredesnelheid van de projectielen mogelijk binnen het kader van de in Duitsland geldende limiet van 7,5 Joule. De uitgangssnelheid van de projectielen in het Delta Six Home Defense-pistool is standaard 280 FPS (feet per seconde). De ballen vliegen sneller en nauwkeuriger op middellange afstanden dan vergelijkbare Cal. 68 ballen. Het effectieve bereik is 10-25 meter.

Het DELTA SIX MPB-50-pistool wordt bediend met standaard 12g Co2-capsules. De Co2-capsule zit in het handvat en is voldoende voor ca. 6 magazijnladingen. Om te voorkomen dat de Co2-capsule na verloop van tijd leeg raakt, heeft de Delta Six MPB-50 een zogenaamd snelstartapparaat aan de onderkant van het handvat. Een simpele klap vanaf de grond doorboort de capsule in de drukkamer. Daarvoor is de capsule klaar voor gebruik, maar volledig gesloten in het pistool en wordt alleen geactiveerd wanneer je het echt nodig hebt. Hierdoor kun je de MPB-50 bijvoorbeeld weken of maanden in de kast laten staan en precies gebruiken wanneer je hem nodig hebt. Ook ideaal als reservewapen in de MagFed Sport. Veel back-upwapens worden pas na lange tijd in het veld gebruikt, of helemaal niet. Het snelstartsysteem zorgt ervoor dat de capsule in het handvat altijd verse, volle druk levert precies wanneer dat nodig is.

Het magazijn van het DELTA SIX MPB-50 pistool is gemaakt van solide volledig metalen materiaal en heeft een capaciteit van 7 schoten van ronde ballen, normale paintballs, pepperballs of poederballen. Het pistool wordt geleverd met 2 van deze 7-schots magazijnen.

Leveringsomvang van het DELTA SIX MPB-50 Action Pack:

1x DELTA SIX MPB-50 paintball / thuisverdedigingspistool in kaliber 50 (zwart)

4x magazijn (7 ronden)

1x harde schaal / Kydex-holster voor het MPB-50-pistool (aangedreven door Cytac)

10x 12g Co2-capsule

Productvideo voor DELTA SIX MPB-50 Paintball / Home Defense Pistol Cal. 50 Action-pakket (zwart)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

5,0
Gebaseerd op 3 beoordelingen
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-3 van 3 beoordelingen
  1. Alles bestens

    (1) (0)
  2. bin 100% zufrieden, gutes Qualität für den Preis

    (1) (0)
  3. Sehr zufrieden geiles Schuss verhalten und sehr präzise und sehr schnelle Lieferung und werde auch immer wieder bei euch bestellen

    (1) (0)
Een beoordeling toevoegen

Annuleer