Tippmann A-5 paintball complete set

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
SKU: PBS-B-A5

419,95

Markierer
Maske
HP System
Battlepack mitbestellen?
1 Kiste Paintballs mitbestellen?

419,95

Op voorraad
Product beschrijving

Compleet Tippmann A-5 instappakket met alle benodigde accessoires. Met dit pakket kun je als nieuwkomer in de paintballsport direct aan de slag, het bevat alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan in de paintballsport. De Tippmann A5 is al jaren een van de beste markermodellen op de markt en behoort qua robuustheid en onderhoudsgemak tot de beste modellen op de markt.

In de Tippmann A5 is een nieuw type cycloonvoedingssysteem ingebouwd, waarmee voedingen van maximaal vijftien bps mogelijk zijn. De vuursnelheid van de paintball marker kan individueel worden ingesteld via de externe keuzeschakelaar. De voorste greep van deze Tippmann marker is veel groter, wat de hantering ten goede komt. Dankzij de 8,5" high-performance loop maakt de paintballmarker indruk met zijn indrukwekkende schietnauwkeurigheid. Naast een onopvallende trechter heeft de Tippmann A5 een onderlijn met roestvrijstalen lijnen, een verstelbaar vizier, een gesloten blokkeersysteem en nieuwe sling mounts Het ontwerp van de Tippmann paintball marker is volledig herzien, wat betekent dat de Tippmann A5 een aanzienlijk lager eigen gewicht heeft in vergelijking met het vorige model.

Vanwege de nieuwe structuur van het Tippmann A-5-model uit 2011 zijn sommige conversies niet meer mogelijk of alleen mogelijk met nabewerking. Dit geldt bijvoorbeeld voor expansiesystemen en shrouds.Inbegrepen:

1x Tippmann A-5 marker met Cyclone Feed (zwart) - Incl. Gebruiksaanwijzing, gereedschap, olie etc.

1x Tippmann A-5/X7 Cycloon Feed Hopper voor 200 paintballs

1x 0,8 liter HD-installatie (200 bar)

1x DYE SE enkelvoudig masker

1x hardloopcondoom5,0
Gebaseerd op 1 beoordeling
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-1 van 1 beoordeling
  1. Das Paintball Set ist einfach der Hammer! Tolle Verarbeitung und super ausgestattet. Ich habe jede Menge Spaß damit!

    (0) (0)
Een beoordeling toevoegen

Annuleer