DELTA SIX FAST Tactische helm voor paintball / airsoft (zwart)

Paintball_Airsoft_Tactical_Helm_schwarz Delta_Six_Produktverpackung_FAST_Helm Paintball_Airsoft_Tactical_Helm_schwarz_seite Paintball_Airsoft_Tactical_Helm_schwarz_inlay
SKU: 4722

49,95

Op voorraad
Product beschrijving

FAST Tactical helm replica van het merk DELTA SIX voor gebruik in paintball of airsoft sporten. Deze replica van de beroemde tactische helm van talloze strijdkrachten wereldwijd is eenvoudig gehouden, maar de prijs is interessant en biedt nog steeds bijna alle functies die u kent van het origineel, evenals een zeer comfortabele pasvorm.

De buitenschaal van de helm bestaat uit stabiel ABS en PC materiaal. Binnenin is het ook gevuld met een stabiel schuimrubberen inzetstuk dat betrouwbaar beschermt tegen stoten en stoten. Deze is aan de binnenkant gevoerd met schuimvulling om het draagcomfort te verbeteren. Aangezien dit model een iets simpelere versie is past er bijna geen koptelefoon onder, er passen maar heel weinig kleine modellen in. Om het draagcomfort van deze helm te verbeteren, kunt u indien nodig extra schuimrubberen pads aan de binnenkant lijmen (aparte accessoires, niet bij de levering inbegrepen).

De aan de zijkant bevestigde railsystemen maken de bevestiging mogelijk van tal van accessoires zoals zaklampen en nachtkijkers, net zoals u die kent van de originele helm.

Productdetails van de DELTA SIX FAST Tactical Helm:

- Zeer licht materiaal, comfortabel om te dragen

- Montagerails voor accessoires aan de zijkant

- Talrijke ventilatieopeningen in de helm

- Buitenmateriaal ABS / PC

- Binnenmateriaal EPS en schuim

- Kinriem van polyester

- Nylon gesp

- Hoofdomtrek 55-59cm

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen