DELTA SIX Tactical MH Pro FAST Helm voor Paintball / Airsoft (Tan)

DELTA_SIX_Tactical_FAST_MH_Helm_f-r_Paintball_Airsoft_Tan _0003_ZUBEHÖR_TAN DELTA_SIX_Tactical_FAST_MH_Helm_für_Paintball_Airsoft_Tan_front DELTA_SIX_Tactical_FAST_MH_Helm_für_Paintball_Airsoft_Tan_back Delta_Six_Produktverpackung_FAST_Helm
SKU: 5505

69,95

Op voorraad
Product beschrijving

DELTA SIX Tactical MH Pro FAST helm voor paintball / airsoft

De MH Pro FAST-helm van DELTA SIX is de hoogwaardige premiumversie in de FAST-helmreeks van DELTA SIX. Hij is niet alleen verkrijgbaar in een aanzienlijk groter kleurenpalet, maar heeft ook enkele interessante extra's ten opzichte van de basisversie. Deze omvatten de verwijderbare schuimvulling in de helmhoes, waardoor deze veel comfortabeler is om te dragen. Daarnaast kan de helm traploos worden aangepast aan bijna elke hoofdvorm met behulp van het draaiwiel aan de achterkant van het hoofd. Hierdoor is deze helm veel universeler en door vrijwel iedereen te dragen.

FAST Tactical helm replica van het merk DELTA SIX voor gebruik in paintball of airsoft sporten. Deze replica van de beroemde tactische helm van talloze strijdkrachten wereldwijd is eenvoudig gehouden, maar de prijs is interessant en biedt nog steeds bijna alle functies die u kent van het origineel, evenals een zeer comfortabele pasvorm. Met een schroefdop heb je toch de optimale aanpassing aan je eigen hoofdmaat.

De buitenschaal van de helm bestaat uit stabiel ABS en PC materiaal. Binnenin kan deze worden bekleed met schuimkussens om het comfort te verbeteren (4 verwisselbare kussens inbegrepen).

De aan de zijkant bevestigde railsystemen maken de bevestiging mogelijk van tal van accessoires zoals zaklampen en nachtkijkers, net zoals u die kent van de originele helm.

Productdetails van de DELTA SIX FAST Tactical Helm:

- Zeer licht materiaal, comfortabel om te dragen

- Montagerails voor accessoires aan de zijkant

- Talrijke aanpassingsmogelijkheden in de helm

- Buitenmateriaal ABS / PC

- Binnenmateriaal EPS en schuim

- Kinriem van polyester

- Nylon gesp

- Hoofdomtrek individueel instelbaar via draaiwiel aan de achterkant van het hoofd (universele maat)Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen