ASG CZ P-09 Polymeer GBB Airsoft Pistool (tan)

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
ASG_CZ-P09_Polymer_tan-01 ASG_CZ-P09_Polymer_tan-02 ASG_CZ-P09_Polymer_tan-03
SKU: 7355

129,95

Op voorraad
Product beschrijving

De reproductie van de CZ P-09, ontwikkeld in samenwerking met KJ Works en ASG, is dankzij de CZ-licentie voorzien van alle netjes verwerkte originele markeringen. De replica op ware grootte met gasterugslagsysteem is gemaakt van stabiel polymeercomposiet plastic en metalen onderdelen. Alle genoemde componenten zorgen voor een hoge betrouwbaarheid en robuustheid in gebruik en maken de CZ P-09 zeer interessant voor zowel spelers als verzamelaars.

Alle functies zijn hetzelfde als het origineel. De slede is precies zoals de echte P-09 gedemonteerd en de sledevergrendeling en trekkerbeveiliging, die van beide kanten te bedienen zijn, zijn authentiek in hun functionaliteit. Interessant hier, de zekering kan alleen in gespannen toestand worden geplaatst.

De handgreep met geruwde oppervlakken zorgt ervoor dat dit pistool in elke situatie een stevige houvast heeft. Onder de glijbaan bevindt zich een verstelbare hop-up. In combinatie met de in de fabriek gemonteerde metalen binnenloop bereikt de CZ P-09 een zeer goed schotpatroon en met ca. 0,8 joule is er ook een goed vermogen. Een oogje aan de onderkant van het handvat wordt gebruikt om een lanyard aan te bevestigen. De 21 mm onderlooprail aan de voorkant geeft het pistool een zeer tactische uitstraling.

De levering omvat het pistool, een gasmagazijn en een Engelstalige gebruiksaanwijzing.

Details:

Hop-up: verstelbaar

Vuurmodus: semi-automatisch

Energie: ca. 0,8 joule

Magazijncapaciteit: 25 ronden

Lengte: 205 mm

Binnenlooplengte: 100 mm

Kaliber: 6 mm

Gewicht: 860 g

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen