ASG CZ P-09 GBB Airsoft Pistool (bruin)

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
ASG_CZ-P09_Metal_tan-01 ASG_CZ-P09_Metal_tan-02 ASG_CZ-P09_Metal_tan-03 ASG_CZ-P09_Metal_blk-06
SKU: 7356

169,95

Momenteel niet op voorraad
De levertijd bedraagt minimaal 10-14 dagen, als het artikel verkrijgbaar is bij de leverancier.
Product beschrijving

De door KJ Works en ASG in samenwerking ontwikkelde reproductie van de CZ P-09 wordt geleverd in een praktische pistoolkoffer. Dankzij de CZ-licentie zijn alle originele markeringen netjes verwerkt op de metalen slede, het pistoolframe en zelfs het magazijn. De replica op ware grootte met gasterugslagsysteem is gemaakt van stabiel polymeercomposiet plastic en metalen onderdelen. Alle genoemde componenten zorgen voor een hoge betrouwbaarheid en robuustheid in gebruik en maken de CZ P-09 zeer interessant voor zowel spelers als verzamelaars.

Alle functies zijn hetzelfde als het origineel. De demontage van de metalen slede is precies zoals die van de echte P-09 en ook de sledevergrendeling en de van beide kanten bedienbare trekkerbeveiliging zijn authentiek in hun functionaliteit. Interessant hier, de zekering kan alleen in gespannen toestand worden geplaatst.

De handgreep met geruwde oppervlakken zorgt ervoor dat dit pistool in elke situatie een stevige houvast heeft. Onder de glijbaan bevindt zich een verstelbare hop-up. In combinatie met de in de fabriek gemonteerde metalen binnenloop bereikt de CZ P-09 een zeer goed schotpatroon en met ca. 0,7 joule is er ook een goed vermogen. Een oogje aan de onderkant van het handvat wordt gebruikt om een lanyard aan te bevestigen. De 21 mm onderlooprail aan de voorkant geeft het pistool een zeer tactische uitstraling.

Naast het pistool wordt ook een robuuste kunststof koffer met schuifsloten meegeleverd. Binnenin is de koffer voorzien van een gestanste schuimrubberen inleg die zorgt voor een veilig transport van het pistool. De koffer biedt tevens ruimte voor een reservemagazijn en is tevens afsluitbaar met een los slot.

Het pistool kan optioneel ook met CO2 worden bediend. Hiervoor is een CO2-magazijn vereist ( zie wapenaccessoires ).

De levering omvat het pistool, een gasmagazijn en een Engelstalige gebruiksaanwijzing.

Details:

Hop-up: verstelbaar

Vuurmodus: semi-automatisch

Energie: ca. 0,7 joule

Magazijncapaciteit: 25 ronden

Lengte: 205 mm

Binnenlooplengte: 100 mm

Kaliber: 6 mm

Gewicht: 910 g

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen