WE Hi-Capa 5.1 Force GBB Airsoft-pistool

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
WE_Hi-Capa_51_Full-01 WE_Hi-Capa_51_Full-02 WE_Hi-Capa_51_Full-03
SKU: 5117

159,95

Momenteel niet op voorraad
De levertijd bedraagt minimaal 10-14 dagen, als het artikel verkrijgbaar is bij de leverancier.
Product beschrijving

WE is een van de meest ervaren GBB airsoft replica producenten en fabrikanten in de markt. Hun doel is om producten van hoge kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs. Het productaanbod van WE omvat een breed assortiment van de meest populaire tactische pistolen en zelfs ultramoderne aangepaste pistolen voor de meest veeleisende gebruikers.

De Hi-Capa-serie is gebaseerd op de 1911, die in veel ontwerpelementen fundamenteel is herzien, de basisvorm is behouden en ook de palmlock is beschikbaar. In tegenstelling tot de 1911 is de greep echter aanzienlijk breder en biedt zo ruimte voor magazijnen met twee rijen en zorgt voor een aanzienlijk grotere magazijncapaciteit. Bijkomende verbeteringen zijn onder meer goed zichtbare en verstelbare ijzeren vizieren met glasvezelinzetstukken, tweehandige veiligheidshendel, picatinny-rail, verlengde magazijnschacht en schroefdraadvat.

Bovendien is een adapterplaat voor de montage van een mini red dot bij de levering inbegrepen.

De buitenconstructie is bijna volledig van metaal - alleen het handvat is van kunststof. WE levert internals van hoge kwaliteit die een lange levensduur en de precisie van elk schot garanderen. In combinatie met de ingebouwde metalen binnenloop bereikt de Hi-Capa 5.1 Force een zeer goed schotpatroon en met 0,20 BBs een output van maximaal 1 joule.

Details:

Hop-up: verstelbaar

Vuurmodus: semi-automatisch

Magazijncapaciteit: 28 ronden

Lengte: 220 mm

Lengte binnencilinder: 110 mm

Onderwerp: WE / Socom Gear

Kaliber: 6 mm

Gewicht: 1000g

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen