XRCS Paintball borstpantser / bovenlichaampantser (rood)

XRCS_Paintball_Brustpanzer_Chestprotector_Spielfeldzubehoer_rot_front XRCS_Paintball_Brustpanzer_Spielfeld_Verleihausruestung_rot XRCS_Paintball_Brustpanzer_Spielfeld_Verleihausruestung_rot XRCS_Paintball_Brustpanzer_Spielfeld_Verleihausruestung_rot
SKU: 3588
22,50
ab 3 Artikel
20,00
ab 6 Artikel

24,95

Op voorraad
Product beschrijving

Het merk XRCS produceert hoogwaardige paintballkleding tegen een eerlijk prijsniveau. Het XRCS paintball borstpantser is speciaal gemaakt voor gebruik op paintballvelden. Ze bieden optimale bescherming op de borst en rug en zijn bovendien gemaakt van slijtvast, duurzaam materiaal.

Het borsttuig wordt op zijn plaats gehouden door 2 elastische banden op de schouders en kan individueel in maat worden aangepast in de buikstreek via 2 extra banden met klittenband. Het borsttuig kan ook worden gedraaid. De ene kant is altijd zwart, de andere is verkrijgbaar in 5 kleurvarianten: zwart, groen, rood, blauw en roze. Hiermee kun je je team een kleurcode geven.

Bijzonder interessant is de grote keuze aan kleuren voor de XRCS-producten. De fabrikant heeft erover nagedacht en biedt zijn borstplaten aan in 5 kleurvarianten. Er is voor elk wat wils. Als eerste aanbieder op de markt zijn deze borsttuigen ook verkrijgbaar in het roze. Dit maakt het bijzonder interessant voor buitendienstmedewerkers die speciale aanbiedingen willen doen voor de dames. - Op de meeste paintballvelden behoort een gratis borstharnas voor vrouwen tot de basisuitrusting.

Wat op het paintballveld werkt, werkt natuurlijk ook op hobbygebied. U kunt dit borsttuig dus ook als zelfleverancier dragen en voordelig uw beschermingsmiddelen aanvullen.

Productdetails van het XRCS paintball borstharnas (rood):

- Universele maat / één maat

- Verstelbare taillewijdte met klittenband

- Omkeerbaar en aan beide kanten draagbaar (dubbel klittenband)

- Breed scala aan kleuren (5 kleuren beschikbaar)

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen