Hoogwaardige paintballveldkleding voor uw bedrijf

Wij bieden u een grote keuze aan hoogwaardige paintballkledingproducten voor de exploitatie van uw paintballfaciliteit . Aangezien de meeste paintballvelden een groot aantal bezoekers hebben, wordt de huuruitrusting daar niet alleen vaak gebruikt, maar ook dagelijks intensief gebruikt door talloze spelers. Hier geldt duidelijk het motto: wie goedkoop koopt, koopt uiteindelijk twee keer. Om deze reden hebben wij besloten om alleen hoogwaardige, maar toch aantrekkelijk geprijsde producten in ons assortiment op te nemen. Als exploitant van paintballvelden profiteert u van onze jarenlange ervaring op dit gebied en onze gunstige inkoopvoorwaarden.

Dit alles is uw concurrentievoordeel. Hoogwaardige, doordachte producten en directe beschikbaarheid met korte leveringsroutes maken het aanbod compleet.

Grote selectie voor Paintball Spieldelder - kleding in alle kleuren!

Wij hebben de ervaring opgedaan dat de meeste paintballspelers die te gast zijn op een veld niet alleen een leuke dag willen beleven, maar dat het "wij-gevoel" en het team centraal staan. Door onze grote keuze aan kleuren voor de XRCS paintballveldproducten heb jij als veldoperator nu de mogelijkheid om de klant op te delen in correcte teams die qua kleur duidelijk te onderscheiden zijn en ook visueel de spelers aanspreken. Met in totaal vijf kleurvarianten is er voor elk wat wils. Geef de apparatuur op uw faciliteit net dat beetje extra en wat meer kleur en u zult zien dat de klanten het dankbaar zullen accepteren.

XRCS - Het merk voor de moderne paintballveldoperator

We krijgen vaak de vraag welke producten je als veldoperator moet kopen als het gaat om het openen van een paintballveld . We hebben hier een duidelijke mening. -Kwaliteit moet zeker voor de prijs komen . De uitrusting die een paintballveldexploitant aan zijn klanten uitleent, wordt soms honderden keren hergebruikt. Uiteindelijk maakt een of twee euro aankoopbedrag niet uit, want die tellen maar een paar cent meer op de eenmalige lening van de klant. Maar als het product twee keer zo lang meegaat, heb je uiteindelijk zelfs geld bespaard, of heb je nog meer geld verdiend door te investeren in een kwalitatief beter product. Dat was precies de insteek van het merk XRCS . De producten moeten niet alleen individueel, fris en een breed scala aan kleuren hebben, maar ook overtuigen op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit bij gebruik op het veld. Om deze reden raden wij onze veldklanten altijd dit merk aan als het gaat om hoogwaardige kleding voor paintballvelden .