Paintball Sports - Uw MagFed paintball online shop

Als een van de grootste aanbieders van bos- en scenario-paintball lopen we natuurlijk ook voorop in MagFed Sport. Wij bieden u niet alleen alle markers van de grote, bekende fabrikanten, maar ook het gehele accessoirepakket zoals magazijnen , opzetstukken, vizieren en meer. Geen enkele andere paintballwinkel in Duitsland biedt zoveel keuze op het gebied van MagFedMagFed Paintball - Wat is het?

MagFed Paintball verwijst naar een nieuwe trend in paintballsporten waarbij alleen met tijdschriften geladen paintballmarkers wordt gespeeld. Hoppers zijn niet toegestaan in deze spelvariant. De teams presteren professioneel en zijn strak georganiseerd. Bij het kijken naar een MagFed-paintballwedstrijd worden veel toeschouwers waarschijnlijk meer herinnerd aan de training van een speciale eenheid dan aan de verder nogal kleurrijke paintballsport. Desalniettemin is MagFed Paintball al stevig geïntegreerd in de paintballscene en groeit elk jaar met honderden volgers die het net wat realistischer vinden dan anderen. Veel airsoftspelers zijn ook geïnteresseerd in MagFed Sport, omdat dit het dichtst bij het eigenlijke airsoftspel komt.Als het om MagFed Sport gaat, draait het allemaal om de juiste uitrusting!

MagFed gebruikt beduidend minder paintballs, dus geld besparen zou je denken... Maar wie zo rekent, heeft het mis. Echte MagFed-spelers waarderen de authenticiteit van hun uitrusting. Niet alleen zijn originele uitrustingsstukken van de politie, het leger en speciale eenheden in het spel opgenomen, maar de spelers sluiten ook geen compromissen bij het kiezen van paintballmarkers en munitie. Hierbij geldt het principe dat als je met weinig munitie in het magazijn ten strijde trekt, het eerste schot goed moet zijn. Goede MagFed-markers zitten meestal in de prijsklasse van vijfhonderd tot duizend euro. Ze zijn meestal gebaseerd op echte wapens om een zo realistisch mogelijke game-ervaring te bieden. Hetzelfde geldt overigens voor de aanschaf van munitie. Als je in MagFed Pantball wilt spelen, gebruik je meestal First Strike paintballs . Deze vliegen veel sneller dan normale paintballballen, hebben een dubbel zo groot bereik en raken hun doel zeer nauwkeurig, zelfs op afstanden tot 100 meterIk ben een beginner, hoe kan ik lid worden van Magfed Paintball?

Door de sterk toegenomen vraag op de markt heeft de Magfed Sport zich niet alleen snel gevestigd, maar zijn ook enkele van de grote fabrikanten op de kar gesprongen en begonnen met het produceren van goedkopere MagFed-apparatuur voor nieuwkomers. De nieuwste geniale inslag is bijvoorbeeld de TMC van Tippmann . Als beginner koop je deze MagFed marker voor rond de 200 euro. Er zijn ook extra tijdschriften, goedkope tactische vesten voor paintball en kleding in camouflagekleuren die robuust en toch betaalbaar is voor nieuwkomers.Onze conclusie, MagFed Paintball zit duidelijk in de lift. De gemeenschap van spelers en teams groeit en het einde is momenteel nog niet in zicht. BijPaintball Sports vind je niet alleen de juiste MagFed paintball markers, maar ook het hele assortiment accessoires, uitrusting en natuurlijk munitie in de vorm van paintballballen en First Strike paintballs.