WE M92 Samurai Edge Biohazard GBB Airsoft-pistool (zwart)

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
WE_M92_samurai_edge_black-01 WE_M92_samurai_edge_black-03 WE_M92_samurai_edge_black-02
SKU: 6757

144,95

Momenteel niet op voorraad
De levertijd bedraagt minimaal 10-14 dagen, als het artikel verkrijgbaar is bij de leverancier.
Product beschrijving

WE is een van de meest ervaren GBB airsoft replica producenten en fabrikanten in de markt. Hun doel is om producten van hoge kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs. Het productaanbod van WE omvat een breed assortiment van de meest populaire tactische pistolen en zelfs ultramoderne aangepaste pistolen voor de meest veeleisende gebruikers.

De replica is uitgerust met een tweehandige veiligheidshendel, wat erg handig kan zijn voor linkshandigen. Het heeft ook een ontkoppelingshendel en een dubbele/enkele trigger. De buitenconstructie is bijna volledig van metaal - alleen de greepplaten zijn van kunststof.

Dit pistool maakt niet alleen indruk met eersteklas afwerking, maar ook met goed trekkergedrag, goede schietprestaties en hoge betrouwbaarheid.

Iedereen die de gameserie "Resident Evil" kent, zal dit pistool echt leuk vinden. Op de pistoolgreep staat het opschrift "STARS Raccon Police". Op de slede staat: "STARS rpd Special Team". Dit pistool is een absolute must-have voor fans van Resident Evil! Richt op het doelwit terwijl een verstelbare hop-up voor de nodige precisie. De magazijncapaciteit is 25 ronden en de mondingssnelheid is 1,0 joule.

Details:

Hop-up: verstelbaar

Vuurmodus: semi-automatisch

Magazijncapaciteit: 25 ronden

Lengte: 222 mm

Binnenlooplengte: 109 mm

Onderwerp: WE / Socom Gear

Kaliber: 6 mm

Gewicht: 1,1 kg

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen